Luca Glass douchewanden

Luca Glass is een nieuw samengestelde collectie douchewanden ontworpen door Luca Sanitair.

21 Maart 2019

Het is fris van design, makkelijk te combineren en snel uit voorraad leverbaar. Eén van de badkamertrends op dit moment is een inloopdouche die praktisch is met een modern design. De keuze voor een douchewand in de badkamer geeft een luxe uitstraling die aansluit bij elke badkamer.

Verschillende douche opstellingen

Door losse glaswanden te combineren in de badkamer kan men een eigen douche uitstraling kiezen. Inloopdouches, vaste wanden en tussenwanden zijn op voorraad in verschillende standaardmaten bij Luca Sanitair. De Luca douchewanden zijn te combineren met vloer- en hoekclips, magneet strippen en eventueel een stabilisatiestang voor veel verschillende douche opstellingen. Al het beslag is van volledig RVS met als mogelijke afwerkingen; geborsteld RVS, mat zwart en gepolijst RVS (chroom). Klik hier voor een aantal Luca Glass combinatiemogelijkheden.

Deurmaten en gebruik scharnieren

De Luca Glass douchewanden zijn ontworpen om te plaatsen zonder afdichtprofielen en kit (spatwater dicht). De maten van de glaswanden zijn de maten van het glas inclusief de scharnier/clip. Bij alle muurclips/scharnieren is er aan de muurzijde een ruimte van 5mm. Stelruimte is hierbij niet mogelijk. De scharnieren van de Luca Glass collectie hebben een instelbare nulstand. Alle montageschroeven worden afgedekt met een minimalistische RVS kap. De glaspanelen worden zonder kunststof profielen geleverd. Uiteraard is er de mogelijkheid om een afdichtprofiel te plaatsen als dat gewenst is.

Beslag mogelijk in geborsteld RVS, mat zwart en gepolijst RVS

Veiligheidsglas

Het heldere 8mm veiligheidsglas van Luca Sanitair is behandeld met een coating. Het glas is sterker dan standaard/ongehard glas en zal hierdoor niet snel breken. Wanneer het glas toch breekt dan zal het in kleine brokjes vallen die minder scherp zijn dan ongehard glas. Het is dus veel veiliger dan ongehard glas, waardoor de kans op eventuele verwondingen afneemt.

Voordelen Luca douchewanden

  • De douchewanden zijn eenvoudig en snel te monteren
  • Warmte en water blijft in de doucheruimte
  • Neemt minder ruimte in beslag dan een complete douchecabine
  • Makkelijk schoon te maken en heeft weinig onderhoud nodig door de glasbehandeling
  • 8mm dik veiligheidsglas
  • Luxe en moderne uitstraling

Voor meer informatie: www.lucasanitair.nl/NL/luca-glass-douchewanden

Meer van Luca Sanitair
Reacties
Anderen bekeken ook