Kermi douchescherm XENA 2.0: puur en zonder veel poespas

Douchescherm XENA 2.0: strak en minimalistisch design. Volledig profielloos, afgestemd op de hedendaagse douchesituatie.

06 Juli 2021

Iedereen die van minimalistisch design in de badkamer houdt, kiest voor de XENA 2.0. Eenvoud door opening in het glas als greep en strakke gladde glasranden door het ontbreken van de afdichtingen. Gemonteerd door beslag in chroom of zwart soft. Veiligheidsglas 8 mm dikte. De nieuwe serie waarbij de deur naar binnen en naar buiten te openen is.

Op aanvraag en tegen meerprijs kan XENA 2.0 geleverd worden met een knopgreep, spatwaterdichtingen, magneet profielen en een bodemprofiel. Afhankelijk van de persoonlijke wens ook te bestellen met gezandstraald decor of grijs glas.

XENA 2.0. wordt individueel op maat gemaakt

Geschikt voor iedere douchesituatie tot een hoogte van 2000 mm en tot een breedte van 1050 mm. Bij een douche-opstelling van een deur met een vast segment kan zelfs een breedte gecreëerd worden tot 1550 mm. Om te helpen bij de opmeting en montage ter plaatse, kan de servicedienst van Kermi op aanvraag worden ingeschakeld, tegen een
meerprijs.

Xena 2.0: eenvoud door opening in het glas als greep en strakke gladde glasranden door het ontbreken van de afdichtingen of bestelbaar met een knopgreep, spatwaterdichtingen, magneet profielen en een bodemprofiel.

Kijk op www.kermi.nl voor het hele assortiment.

Meer van Kermi
Reacties