Foto: Artweger-Artclear-Glass-Badkamer

Artweger ARTCLEAR glas: schoon glas, een doucheleven lang!

De badkamerproducten van Artweger hebben vanaf nu nóg minder onderhoud nodig!

Ideaal voor iedereen die niet van schoonmaken houdt en voor wie het wissen van het glas na iedere douchebeurt een enorme opgave is. Artweger is de uitdaging om het leven nog gemakkelijker en comfortabeler te maken weer aangegaan. En met succes: Artweger introduceert ARTCLEAR glas.

Dit speciale glas stoot water af en vuil en kalk krijgen geen kans. Niet voor een paar jaar maar voor een doucheleven lang! Douches blijven hierdoor mooi en schoon, zonder steeds het glas te moeten wissen na het douchen.

Het belangrijkste pluspunt van ARTCLEAR glas is de uitharding van het speciaal behandelde glasoppervlak door UV-techniek. Zelfs hoogwaardige coatings verliezen door regulier gebruik en toepassing van schoonmaakmiddelen na verloop van tijd hun effectiviteit. ARTCLEAR glas daarentegen blijft permanent waterafstotend. Kalk en vuil krijgen geen kans en naspoelen met water is voldoende, het dagelijks wissen en afnemen van het glas is overbodig geworden.

Er wordt bespaard op schoonmaakmiddelen en dat maakt het ook nog eens zeer duurzaam en milieuvriendelijk!

Samen met de aan de buitenzijde bevestigde scharnieren en de afgedekte siliconen biedt Artweger hiermee de meest onderhoudsvriendelijke oplossingen in de markt voor douches en instapbaden.

ARTCLEAR glas wordt vervaardigd in een speciaal daarvoor ontwikkelde unit bij de fabriek in Bad Ischl (Oostenrijk). De innovatieve glastechnologie is per direct beschikbaar voor het gehele assortiment Twinline instapbaden en douchewanden, tegen een geringe meerprijs. De BODY+SOUL stoomdouches en alle ARTLIFT modellen worden per direct standaard uitgerust met ARTCLEAR glas, zonder extra kosten.

De voordelen van ARTCLEAR glas op een rijtje

• water druppelt eraf dankzij een permanent NANO-effect
• vuil en kalk krijgen geen kans
• beschermt tegen veroudering en glascorrosie, glas blijft helder
• geschikt voor microvezeldoek
• permanent bestand tegen schoonmaakmiddelen en doucheproducten
• bespaar op kosten voor schoonmaakmiddelen, milieuvriendelijk
• houdt een doucheleven lang
• verkrijgbaar op alle producten van Artweger

Reacties