string(1) "a"

Advantix Cleviva douchegoten in vier aantrekkelijke trendkleuren

Viega heeft vier aantrekkelijke trendkleuren toegevoegd aan het Advantix Cleviva programma douchegoten.

13 Mei 2021

De innovatieve combinatie van lijnafwatering en puntafvoer voor inloopdouches is nu ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud, koper/goud en champagne. Dit betekent dat de meest recente trendkleuren nu ook tot in de kleinste details in badkamers kunnen worden verwerkt. Zelfs een combinatie van verschillende gekleurde profielen en inzetstukken is mogelijk bij de douchegoten.

De door Viega ontwikkelde douchegoot Advantix Cleviva combineert de voordelen van lijnafwatering met die van een puntafvoer. Hierdoor gaan de grote vormgevingsvrijheid van lijnafwatering hand in hand met de installatievoordelen van een puntafvoer. Bij deze douchegoot wordt het water via een rank roestvast stalen profiel met designprofilering naar een centrale vloerafvoer geleid. Deze wordt af-fabriek geleverd met afdichtingsmanchet dat de installatie van de douchegoot en de opname in een afwerkvloer aanzienlijk veiliger en efficiënter maakt.

Met de vier nieuwe kleuren zwart, goud, koper/goud en champagne zorgt Viega voor een fraaie mix van installatievoordelen met een optisch aantrekkelijke uitstraling. En met de roestvast stalen profielen met hoogwaardige coating zet Viega consequent de designtrends in de badkamer door.

Veel ontwerpmogelijkheden

Het roestvast stalen profiel van de Advantix Cleviva wordt opgebouwd op de dekvloer en wordt geleverd in lengten van 800, 1.000 en 1.200 mm. De profielen kunnen ter plaatse nauwkeurig op lengte worden gezaagd tot op 300 mm. Bijzonder geraffineerd is daarbij de mogelijkheid om meerdere douchegoten naadloos te combineren. Bijvoorbeeld in lijn, in een hoek of als een open U-vorm.

Voor de puntafvoeren kan uit twee varianten worden gekozen: de standaarduitvoering voor inbouwhoogten van 95 t/m 155 mm en voor badkamers met geringe inbouwhoogten een renovatievariant met slechts 70 mm inbouwhoogte. De afvoercapaciteit van de Advantix Cleviva bedraagt bij de laagste inbouwhoogte ten minste 0,4 l/s, bij de standaardafvoer max. 0,7 l/s.

Gemakkelijke reiniging

Het doordachte design van de Viega Advantix Cleviva-douchegoten komt ook tot uiting in de reiniging, wat belangrijk is voor de eindgebruikers: met een wisser is het afvoerprofiel van de Advantix Cleviva na het douchen comfortabel en hygiënisch schoon te maken. Bovendien kan het inzetelement met een hulpstuk worden verwijderd om de zeef te reinigen. De afvoer zelf is constructief zo ontworpen dat deze zich door de waterdynamiek steeds zelf reinigt.

Meer informatie: www.viega.nl

Reacties