44 jaar Kermi Doucheschermen

Kermi introduceert ter gelegenheid 60-jarig jubileum van Kermi (en het 44-jarig jubileum van de doucheschermen): White Line.

09 Juli 2020


Het jaar 2020 wordt gekenmerkt door het 60-jarig jubileum van de firma Kermi en het 44-jarig jubileum van de doucheschermen. Ter gelegenheid van dit heuglijke feit introduceert Kermi de jubileum-editie: White Line.

De kleur "wit" staat voor zuiverheid en reinheid en tegelijkertijd voor transparantie. Geen wonder dat deze kleur veel gekozen wordt in badkamer-ontwerpen.

Smetteloos en attractief

De jubileum-editie White Line laat de badkamer stralen. De vier Walk-In modellen zorgen voor een trendy, friswitte softlook. De moderne gezandstraalde glasdecors en de onderhoudsvriendelijke conditioneringslaag KermiClean zorgen voor comfortabel en aangenaam douche-plezier. En dat alles voor een schitterende jubileumprijs.

Achter elke douchescherm van Kermi staat geavanceerde technologie welke zich in de loop van vele jaren heeft bewezen. Als sterke en betrouwbare partner met vele jaren ervaring geven wij onze klanten zekerheid.

Kwaliteit

"Made in Germany" is ons handelsmerk. De doucheschermen van Kermi worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke duurzaamheid en zijn getest volgens EN 14428 (CE) en PPP 53005 (TÜV / GS), dit zorgt voor zekerheid in het gebruik met betrekking tot stabiliteit, spatwaterbescherming en onderhoudsgemak.
Uitgevoerd in tot 10 mm dik enkel veiligheidsglas volgens EN 12150.

Een jubileum om te vieren met een lang succesverhaal. Proost op 60 jaar Kermi en 44 jaar Kermi doucheschermen!

Meer informatie: www.kermi.nl.

Reacties