Foto: Detremmerie_No_Limit_45_Sand_WT_29_Spiegel_Drop_Asymmetrish

Detremmerie verlaagt prijzen

Het is tijd voor verandering, tijd om te bouwen of te renoveren!

01 Februari 2024

Laat de positieve vibes door de markt stromen, want Detremmerie gooit de prijzen omlaag! Ter ere van ons 85-jarig bestaan als toonaangevende Belgische producent van luxe badkamermeubilair, trakteren we jou op een blijvende prijsverlaging van maar liefst 5% op het merendeel van onze collectie.

Ons succesrecept? De perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. En dat laten we dit jaar opnieuw zien door de prijzen van onze kunststof meubelen permanent met 5% te verlagen, en die van onze spiegelkasten met 3%. Zelfs de arbeidsintensievere meubelen, zoals mat- en hoogglans gelakte exemplaren, blijven stabiel in prijs ondanks de uitdagingen van stijgende loonkosten.

Weg met de prijsstijgingen die we sinds corona en de impact van verschillende conflicten hebben gezien! Detremmerie maakt vernieuwen en bouwen weer betaalbaar, zonder concessies aan kwaliteit. Geen tijdelijke kortingen bij ons, maar een consistente goede prijs door de jaren heen.

Al onze meubelen worden vervaardigd in België en dragen trots het label 'Dit is Belgisch'. Ontdek met het No Limit assortiment jouw droom badkamer via bathroomconfigurator.be, waar kwaliteit en prijs hand in hand gaan. Ook onze dealers staan klaar om je te assisteren!

Het is tijd voor verandering, tijd om te bouwen of te renoveren!

www.detremmerie.be

Meer van Detremmerie
Reacties