Foto: Detremmerie_Wood_Lichte_Eik_Greeplijst_WT28_Zwart_Bad_Clement_Detail1

Detremmerie neemt deel aan consumentenbeurs Eigen Huis Utrecht

22-24 maart 2024

23 Februari 2024

Waarom doet Detremmerie mee aan consumentenbeurs Eigen Huis in Utrecht  ?

Koen Ducatteeuw – CEO Detremmerie :“Detremmerie deed in het verleden telkens mee aan de Woonbeurs in Amsterdam / Huizen , en voor de 25 e jubileum editie van Eigen Huis in Utrecht doen wij ook graag mee aan deze beurs. Deze beurs is vooral gericht op verbouwers en mensen die actief met hun huis / appartement bezig zijn. Daarom willen wij ook graag ons modulair, actueel en hip assortiment aan deze bezoekers voorstellen.”

Met welke (nieuwe) producten nemen jullie deel ? 

Koen Ducatteeuw – CEO Detremmerie :“Op de beurs Eigen Huis in Utrecht presenteren we de nieuwe No Limit Oval reeks en de Wood reeks. De No Limit Oval reeks is een toonaangevende nieuwe lijn die Ovaal is maar toch heel gebruiksvriendelijk. Je maakt een statement met een Oval in je badkamer ; zeker als je deze temidden je badkamer kan plaatsen !

Tevens presenteren we hier de No Limit Wood, de 8 nieuwe porselein kleuren en de waskommen uit gerecycleerd materiaal . Lekker duurzaam uit bierflesjes, mossel- en oesterschelpen, tafelporselein en autovoorruiten.”

 Wat zijn de verwachtingen ivm de eerste deelname aan deze consumentenbeurs ? 

Koen Ducatteeuw – CEO Detremmerie :“De beurs Eigen Huis in Utrecht wint aan belang in Nederland en daarom maken we hier graag ook deel van uit. Samen met onze partners Plieger en Baderie presenteren we daar onze collecties en zullen we de bezoekers alle nodige inlichtingen verschaffen. We kijken er naar uit !”

www.detremmerie.be

Meer van Detremmerie
Reacties