Foto: 2016/Villeroy-Boch-designer-Chris-Hegeman-badkamer-prijsvraag.png

Bathroom Poetry - Villeroy & Boch

Win een reis naar de favoriete plekken van Villeroy & Boch designer Chris Hegeman in Amsterdam.

De designs van Chris Hegeman zijn modern en eigentijds, de functie van de producten is tot in detail doordacht. Als productdesigner van Villeroy & Boch drukt de Nederlander Chris Hegeman al meer dan 10 jaar zijn stempel op de vormtaal van onze badkamer- en wellnessproducten.

Geheel in de traditie van het Dutch Design, de typisch Nederlandse designstijl, zijn de ontwerpen minimalistisch en experimenteel, innovatief en eigen. Chris Hegeman omschrijft zichzelf als een perfectionist en dit komt in zijn werk tot uitdrukking. Met veel liefde voor detail zorgt hij er altijd voor dat het comfort van de gebruiker centraal staat. "Details maken het verschil," zegt hij.

Deze visie wordt ook door internationale designexperts gewaardeerd. Zijn designs voor de Squaro Edge 12 baden en het Just Silence spabad zijn bijvoorbeeld met talloze gerenommeerde designprijzen bekroond.

In de voetsporen van de designer

Innovatief, creatief en onconventioneel – de designmetropool Amsterdam geldt als één van de belangrijkste centra van het Dutch Design.

Ervaar zelf de speciale sfeer van de stad. Doe mee en maak met Villeroy & Boch kans op een weekend in Amsterdam voor 2 personen inclusief reis en overnachting. Gewapend met persoonlijke insidertips van Chris Hegeman en € 500 zakgeld ontdek je het bruisende leven van Amsterdam dat een belangrijke bijdrage aan het werk van de designer levert.

Beantwoord de vraag van de prijsvraag voor 31 augustus 2016 en met een beetje geluk wandel je al snel in het spoor van de designer.

Reacties