Kermi Walk-In en Spiegelglas

Groot assortiment doucheschermen en designradiatoren. Kleurrijke profielen en beslag, glasdecors, geintegreerde spiegels. Alle denkbare combinaties.

Design verenigt. Het nuttige met het mooie.

Welke look uw badkamer ook heeft ons assortiment sluit perfect aan op uw wensen. Puur genieten van warmte, luxe en comfort voor een badkamer in stijl. Het leven van alle dag is onze inspiratie om steeds nieuwe producten en innovaties te ontwerpen.

Sfeerfoto Walk-In en spiegelglas

Groot assortiment doucheschermen

Kleurrijke profielen en beslag, glasdecors, geintegreerde spiegels. spiegels. Alle denkbare combinaties van profielen, beslag en grepen zijn mogelijk.

Ook voor bijzondere inbouwsituatie die uw badkamerruimte verdient. Enkel uw fantasie bepaalt de grenzen. Wij vinden een weg om uw persoonlijke douchedroom te realiseren. Bekijk de mogelijkheden.

Bijvoorbeeld onze met de Walk-In XB vindt u voor uw exclusieve badkamer de op maat gesneden oplossing met topdesign. Ruime open doucheruimte.

Geniet van uw persoonlijke wellness. Ideaal voor renovatie 'douche in plaats van een bad'. De Walk-In XB wordt gemonteerd tegen een muur met hoogwaardige muurbevestiging met of zonder vleugelelementen. U heeft de keuze. Daarbij de zekerheid die 8 mm dik stootvast veiligheidsglas u bieden kan en verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Walk-In XB is eenvoudig in twee delen te vervoeren en vindt dus zijn weg naar elke badkamer.

Kermi douchescherm met spiegelglas

Een echte blikvanger in je badkamer! Kermi spiegelglas maakt van je douchescherm een grootformaat spiegel met het verrassende bij-effect van extra diepte en licht in je badkamer. Verkrijgbaar op alle rechte delen van 6 en 8 mm veiligheidsglas, maar ook als combinatie van alleen vast segment, deur of zijwand.

Meer informatie

Bekijk ons hele assortiment doucheschermen en designradiatoren op www.kermi.nl