Badkamerklassieker in de dop: Antheus van Villeroy & Boch

Marmer, gepolijst roestvrijstaal en hout: de materialen van de nieuwe badkamercollectie Antheus van Villeroy & Boch ademen één en al Art Deco.

04 Juli 2018

Maar designer Christian Haas haalde óók inspiratie uit het Bauhaus design, wat terug te zien is in het strakke en functionele lijnenspel. Het geeft Antheus een tijdloze allure. Natuurlijk met het comfort van nu. De wandclosetten en wastafels (gemaakt van TitanCeram, ook verkrijgbaar als opzetmodel) hebben een kenmerkende facetrand gekregen, helemaal passend bij de look&feel van de collectie.

Ook het vrijstaande bad heeft een facetrand. Het bad is verkrijgbaar in twee formaten en desgewenst uit te rusten met onderstel van gepolijst roestvrijstaal. De badwand is ultradun, door het gebruik van het verfijnde materiaal Quaryl®. Dankzij de 'Colour on Demand' service van Villeroy & Boch is het bad is in haast elke gewenste kleur te verkrijgen.

Het wastafelmeubel, passend bij de opzetwastafel, is gemaakt van hoogwaardig marmer. Alle kasten zijn uit te voeren in echt hout (notenhout of essenhout zwart). Het roestvrijstalen onderstel bij het wastafelmeubel is optioneel.

Kijk voor nog meer inspiratie op www.villeroy-boch.com.

Reacties