Foto: WonenNL_HSK_Walk_In_Pro_Glasoptie

De droom van elke badkamer professional

Snel, gemakkelijk en tevreden klanten - de Walk In Pro van HSK Duschkabinenbau laat de harten van badkamer professionals sneller kloppen.

03 Februari 2023

Een speciaal wandprofiel, een groot aantal ontwerpmogelijkheden en het nieuwe praktische Walk In-doucheplanchet maken de Walk In Pro van HSK Duschkabinenbau tot een echte favoriet bij badkamer professionals. De douchecabine biedt met een modern design en een hoge functionaliteit, een combinatie die inspireert.

Een moderne topdouchecabine en een supereenvoudige montage, deze combinatie kom je niet vaak tegen. Speciaal: het innovatieve wandprofiel kan worden gemonteerd op tegels of wandbekleding, op pleisterwerk of vlak met de muur in pleisterwerk. Bij de inbouwvariant gelijk met de wand ziet de royale douchewand eruit alsof hij vrij zweeft, zonder afbreuk te doen aan een sterke aansluiting op de muur. Na bevestiging van het profiel wordt het 8 mm dikke echte glas erin geschoven en gemakkelijk uitgelijnd dankzij het verstelbereik van 10 mm. Het glasfront kan permanent, stevig en veilig worden vastgezet door middel van een omrandingssysteem. De douchecabine is in meerdere standaard maten verkrijgbaar tot en met een breedte van 140 cm en in maatwerk zelfs tot 180 cm. Op speciaal verzoek van de klant is een hoogte tot 220 cm mogelijk. Niet alleen de montage staat veel mogelijkheden toe, maar ook de kleur van de Walk In Pro laat zich perfect aanpassen aan de droombadkamer.

Individueel en chic

Voor een individueel badkamerontwerp en moderne designs heeft HSK voor de Walk In Pro 7 profielkleuren. Dat zijn de standaard kleuren: chroomoptiek, RVS look, zwart-mat en wit-mat en nu ook de gloednieuwe PVD kleuren geborsteld goud, geborsteld koper en geborsteld gunmetal. De stabilisatiebeugel is qua kleur afgestemd op het profiel om een perfecte eenheid te creëren. Het hoogwaardige enkelvoudige veiligheidsglas van de Walk In Pro kan worden voorzien van diverse decors, zoals de nieuwe glasoptie bodemnevel die een decoratief privacyscherm biedt. Dankzij de vele mogelijkheden kan de douchecabine naar elke smaak worden uitgevoerd en zo het hoogtepunt vormen voor elke badkamer. De optionele TwinSeal glasafdichting zorgt voor langdurige reinheid en glans. Een speciale coating voorkomt dat kalk en vuil zich afzetten. Eventuele resten kunnen eenmaal per week worden verwijderd met een microvezeldoekje, wat kostbare tijd en reinigingsmiddel bespaart. In combinatie met andere HSK producten, zoals bijpassende designradiatoren of de trendy en innovatieve RenoDeco wandbekleding, kunnen badkamer professionals hun klanten een grote verscheidenheid bieden.

Perfecte accessoires

Het nieuwe doucheplanchet voor Walk In-douches completeert het design van de douchecabine. Voor echte glazen douches van zes tot acht millimeter biedt het hoogwaardige planchet veel ruimte voor douchespullen en de mogelijkheid om een behaaglijk warme douchehanddoek op te hangen. Het functionele accessoire in de kleuren RVS gepolijst, wit-mat en zwart-mat is verkrijgbaar in de afmeting 400 x 72 x 220 mm – een chic doucheaccessoire met bergruimte voor meer comfort binnen en buiten de doucheruimte.

Reacties
Anderen bekeken ook