Sanidrõme organiseert landelijk de Badkamer Inspiratieweken 2020

Vanaf zaterdag 19 september organiseert Sanidrõme landelijk de Badkamer Inspiratieweken

23 Augustus 2020

Zes weken lang is het open huis bij alle Sanidrõme vestigingen
en staan inspiratie en gastvrijheid centraal. Naast kennismaking met de
showrooms en hun teams worden alle kwaliteitsmerken sanitair en tegels én de
laatste trends en noviteiten gepresenteerd. Er zijn allerlei testactiviteiten met
(wellness)producten en kan er oneindig inspiratie worden opgedaan door de
verschillende badkamer- en toiletopstellingen in uiteenlopende stijlen.

De Badkamer Inspiratieweken worden speciaal gehouden vanwege het feit dat de jaarlijkse open dagen tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen in maart van dit jaar werden geannuleerd vanwege de Coronamaatregelen. Om alle bezoekers veilig en gespreid te ontvangen in de showrooms houdt Sanidrõme nu zes weken lang open huis met volop inspiratie, adviesgesprekken en gratis 3D ontwerpsessies*. Bovendien ontvangt iedere bezoeker een gratis goodiebag.

Met eigen vakmensen maakt Sanidrõme hét verschil

Sanidrõme beschikt over eigen vakmensen die zorgen voor deskundig advies, een creatief ontwerp en het vakkundig (ver)bouwen en installeren van iedere badkamer of toiletruimte. Klanten worden van A t/m Z ontzorgd, hebben één aanspreekpunt en genieten met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme nog vele jaren van de nieuwe badkamer en/of toilet.

Gratis 3D badkamerontwerp*

Tijdens de Badkamer Inspiratieweken wordt door een aantal showrooms een gratis ontwerpsessie georganiseerd, waarvoor geïnteresseerden zich voorafgaand kunnen aanmelden via de website sanidrome.nl/badkamer-inspiratieweken

Gratis goodiebag

De koffie staat klaar en iedere bezoeker ontvangt een leuke goodiebag met o.a. het 164 pagina dikke inspiratiemagazine BadkamerBreed vol badkamerinspiratie, trends en tips.

Sanidrõme

Sanidrõme is een landelijke coöperatieve formule waarbij 27 badkamerspeciaalzaken met installatiebedrijf en showroom, verspreid over Nederland, zijn aangesloten en ontzorgen klanten van A t/m Z bij de renovatie of (nieuw)bouw van de betere badkamer.

Reacties