Foto: 25 jaar Sanidrome

Sanidrõme viert 25 jaar de betere badkamer

Het is feest bij Sanidrõme! Al 25 jaar is Sanidrõme uw bron van inspiratie voor de betere badkamer op maat.

En dat wordt elke maand gevierd met een spectaculaire winactie!

Droomt u over een prachtige badkamer die helemaal past bij uw stijl, voorzien is van alle comfort en jarenlang perfect functioneert? Sanidrõme maakt uw dromen waar en realiseert de mooiste badkamers in uiteenlopende stijlen van A tot en met Z, inclusief vakkundige installatie. Afmeting maakt daarbij niet uit. Ook een kleine badkamer weten wij met slimme oplossingen om te toveren tot een ware droombadkamer.

Sanidrõme is jarig en trakteert

Wanneer u dit jaar bij Sanidrõme een nieuwe badkamer inclusief installatie koopt, maakt u kans op het terugverdienen van € 2.500 op uw aankoopbedrag! Daarnaast ontvangt u bij besteding vanaf € 1.000 aan sanitair een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 25 cadeau en kiest u zelf uw favoriete tijdschrift voor in bad of op de bank!

Dit hele jaar staan alle activiteiten bij Sanidrõme in het teken van het 25-jarig jubileum en bruist de betere badkamer meer dan ooit! Ga naar www.sanidrome.nl om op de hoogte te blijven van alle jubileumactiviteiten, schrijf u in voor de Sanidrõme nieuwsbrief en like Sanidrõme op Facebook.

Reacties