Badkamerbeleving anno 2016

Villeroy & Boch begrijpt de hedendaagse badkamerwensen en heeft het creëren van de ultieme badkamerbeleving tot een persoonlijke missie gemaakt.

27 Maart 2016

De badkamer is steeds meer een ruimte waarin we ons terugtrekken, de stress van het dagelijkse leven achter ons laten en tijd maken voor een bewuste time-out en een welverdiende dosis ontspanning. We stellen de nieuwste badkamerproducten- en concepten voor 2016 graag aan u voor.

Elegantie met een kleurrijke twist: Artis Color
Sober ingetogen of intens en gedurfd: met de gekleurde wastafels uit de Artis Color collectie creëert u elke gewenste badkamersfeer. De wastafels zijn tweekleurig: helderwit aan de binnenkant, zijdezacht mat gekleurd aan de buitenkant. Het resultaat is exclusief en speels tegelijk. De Artis Color serie werd vervaardigd uit het door Villeroy & Boch ontwikkelde TitanCeram, een verfijnde en tegelijkertijd ijzersterke keramieksoort. Het kleurenconcept komt uit de koker van de Scandinavische designer Gesa Hansen (The Hansen Family) en werd onder andere geïnspireerd op ‘la vie Parisienne’. Artis Color is verkrijgbaar in 15 sprekende kleuren en 3 neutralere grijs- en zwarttinten.

TitanCeram is bijzonder geschikt voor badkamerdesign met een uiterst precieze vormgeving, dunne wanddiktes en scherpe randen.

Doucheoplossingen op maat

Doordat er vuil in de voegen blijft zitten, zijn vloertegels in de douche erg onhygiënisch. Ook zijn vloertegels vaak glad en dus gevaarlijk. De douchevloeren van Villeroy & Boch bieden uitkomst. Standaard douchecabinemaat of luxe inloopdouche: Subway Infinity en Squaro Infinity hebben voor iedere douchewens een passende vloer. Comfortabel, eenvoudig te reinigen en perfect passend bij uw persoonlijke stijl en interieur.

Subway Infinity (met antislip formule) is de keramische douchevloer van Villeroy & Boch. U creëert er de perfecte tegel-look mee dankzij een innovatieve printtechnolo-ie: ViPrint. De douchevloer kan op deze manier worden afgestemd met het dessin van de wandtegels, wat een rustige en luxe uitstraling geeft. Subway Infinity is verkrijgbaar in maar liefst 38 verschillende maten.

Douchevloer Squaro Infinity kan nu ook ter plekke op elke gewenste maat worden gemaakt. Dankzij het unieke materiaal Quaryl® is de vloer tot op de millimeter nauwkeurig en met zeer strakke randen en hoeken te plaatsen. De douchevloer heeft een luxe uitstraling dankzij de opvallend vlakke toplaag. Ook voelt het materiaal heerlijk warm aan de voeten. Squaro Infinity voldoet aan de hoogste antislipklasse en is verkrijgbaar in 5 moderne kleuren: Antraciet, Grijs, Bruin, Edelweiss of Crème.

Toiletinnovaties: hygiëne en comfort

Spoelrandloze toiletten beschikken niet over een rand waar een toiletblok aan bevestigd kan worden. De nieuwste toiletinnovatie van Villeroy & Boch, ViFresh, maakt het nu mogelijk om te genieten van de optimale hygiëne van een spoelrandloos toilet én de aangename geur van een toiletblok. Het ViFresh toilet heeft hier een geïntegreerd en nauwelijks zichtbaar compartiment voor. Fijne bijkomstigheid: het compartiment kan worden bijgevuld zonder daarbij de binnenkant van het toilet aan te hoeven raken. Wel zo hygiënisch. Voor wie op zoek is naar ultiem toilet-comfort, biedt de ViSeat toiletzitting uitkomst. De zitting is te verwarmen en beschikt onder andere over nachtverlichting.

Vivia: een nieuwe definitie van comfort

De nieuwe Vivia collectie staat voor een tijdloos ontwerp met slimme extra's gericht op comfort en welzijn. Elegant ontwerp gaat hierbij hand in hand met functionele details, gebruikersgemak en opbergruimte. De collectie biedt onder meer comfortabele oplossingen voor als u niet lang wilt of kunt staan in de badkamer. Denk aan een wastafelconsole met push-to-open technologie waaraan zittend plaatsgenomen kan worden, of een verrijdbare opbergkast die eveneens als kruk dient. Het maakt Vivia een geschikte badkamer voor alle leeftijdsfasen.

Baden in kleur

Geïnspireerd op de Artis Color serie, zijn nu ook de vrijstaande baden La Belle, Squaro Edge 12 (beide Quaryl®) en Loop & Friends (acryl) in kleur verkrijgbaar. Naast de 15 Artis tinten biedt Villeroy & Boch ‘Colour on Demand’: er is keuze uit maar liefst 200 kleuren, afgewerkt met een matte of glanzende finish. De baden hebben een helderwit-te binnenkant en gekleurde buitenzijde. Of u nu voor gedurfde contrasten of ton-sur-ton kiest: met deze baden maakt u een kleurrijk statement in de badkamer.

La Belle geeft een klassieke touch aan uw badkamer. Met het scherpe lijnenspel van de Squaro Edge 12 kiest u voor een modernere look.

Meer informatie: www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: 27 maart 2016

Reacties