Partner

Sanidrõme

Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige badkamer installatiebedrijven samenwerken. Elk installatiebedrijf heeft een eigen badkamershowroom waar complete badkamers gepresenteerd worden. Renovatie of nieuwe badkamerWanneer je overweegt je bestaande badkamer te renoveren of een nieuwe badkamer te bouwen, staan de installateurs en adviseurs van Sanidrõme je graag met hun kennis en adviezen bij. Rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren, beschikbare ruimte en budget creëren zij samen met de betere badkamer op maat, van ontwerp en levering tot en met de vakkundige installatie. Maar ook voor alleen leveren van sanitair en/of tegels kun je bij Sanidrõme terecht.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht sanidrome.nl

Ideeënboek Sanidrõme

Op zoek naar een nieuwe badkamer? En kun je daarbij nog wel wat inspiratie gebruiken? Breng dan een bezoek aan van de 30 Sanidrõme badkamershowrooms.

Gratis ideeënboek Sanidrõme

In de Sanidrõme showrooms ligt de nieuwe uitgave van het inspirerende Sanidrõme ideeënboek BadkamerBreed GRATIS voor je klaar. In het boek ontdek je de laatste trends en noviteiten in de badkamer. Ook maak je kennis met het uitgebreide assortiment van Sanidrõme middels schitterende sfeerimpressies die je zintuigen prikkelen. Daarnaast vind je in het boek ontwerptips, reportages van gerealiseerde badkamers en nuttige informatie die je helpen bij het samenstellen van de badkamer van je dromen.

De Sanidrõme badkamerspecialisten zorgen er vervolgens voor dat je badkamer van ontwerp tot en met de installatie vakkundig wordt gerealiseerd.

Meer lezen over
'Ideeënboek Sanidrõme'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.