Get inspired: dé badkamertrends van 2020

Het jaar 2020 is alweer in volle gang en dat betekent dat het tijd is voor vernieuwing in de badkamer. Raak geïnspireerd door de nieuwste trends.

15 Maart 2020

We zijn steeds meer op zoek naar rust in ons interieur en zien de natuur als grote inspiratiebron. Denk aan groene accenten, houtlook meubels, bijzondere vormen en veel planten. Villeroy & Boch speelt in op deze nieuwste trends.

Kleur!

Kleuren staan centraal in 2020. Zo is bijvoorbeeld groen dé perfecte kleur voor in je badkamer. Wat groen zo geschikt maakt, is dat de kleur verschillende effecten kan creëren. Van warm tot koel en van ontspannend tot verfrissend. Naast de kleur groen is blauw ook erg populair in 2020. Daarom heeft Pantone ‘Classic Blue’ tot kleur van het jaar 2020 bekroond. Deze klassieke blauwe tint staat voor rust en zekerheid. In combinatie met wit en goud zorgt het voor een luxe effect. Ga voor het meubel uit de Finion collectie in de kleur Midnight Blue voor dezelfde uitstraling.

Black vibes

Naast de vrolijke kleuren, blijft de kleur zwart ook in 2020 erg populair. Denk aan een zwart toilet (ViClean), mat zwarte wastafel (Memento 2.0) of een zwarte buitenzijde van het bad (Oberon 2.0). De kleur past ook mooi bij de Urban Jungle trend. Combineer exotische kamerplanten en kleurrijke bladprints met mat wit of zwart sanitair voor een stoere badkamer.

Authentieke houtlook

Er komen veel natuurlijke materialen terug in de badkamer. Denk aan meubels met een authentieke houtlook. Je brengt de natuur naar binnen en het geeft de badkamer een rustige en fijne uitstraling. Kies voor de houtsoort die bij jouw stijl past of aansluit op je interieur. De Legato collectie heeft een ruime keuze aan houtsoorten.

Opzetwastafels

Opzetwastafels zorgen voor een bijzondere uitstraling en zijn dan ook een trend in 2020. Ze kunnen geplaatst worden op een meubel of op een mooi blad. Villeroy & Boch heeft een groot assortiment aan wastafels in verschillende kleuren en modellen, gemaakt van de beste kwaliteit. De collectie Artis staat bekend om de kleurrijke wastafels in diverse matte tinten die geïnspireerd zijn op de jaargetijden.

Van vierkant naar rond

Grote, opvallende en ronde spiegels zijn in 2020 favoriet. Spiegels zijn een mooie aanvulling op je interieur: ze zijn praktisch, maar met een mooie spiegel creëer je ook visueel ruimte in de badkamer. Kies uit de verschillende maten en soorten, zoals deze moderne spiegel uit de Antheus collectie.

Meer informatie: www.villeroy-boch.nl

Reacties