Extra ontwerpmogelijkheden door matte oppervlakken

Geef je badkamer een upgrade met de matte badkamer collectie van Duravit

Matte oppervlakken zorgen voor een groot aantal nieuwe ontwerpmogelijkheden voor de badkamer. Door de zachte afwerking wordt een ingetogen elegantie gecreëerd en een hoofdrol geboden aan individuele hoogglanzende elementen of gekleurde oppervlakken.

Het massieve oppervlaktemateriaal DuraSolid heeft door zijn materiaalstructuur de weg geëffend voor matte baden en douchebakken. Bij keramiek zijn nu nieuwe ontwerpopties in te zetten door toepassing van glazuur in mat-wit of mat-antraciet. Tweekleurig-contrasterende waskommen — wit-glanzend aan de binnenzijde, mat-antraciet van buiten — geven de serie Happy D.2 Plus onafhankelijkheid. In de Serie Luv onderstrepen de zijdemat geglazuurde buitenoppervlakken in wit, grijs of zandkleur de tijdloze, emotionele elegantie.

Markante contrasten in mat-zwart worden geboden door de kraanwerklijnen D.1 en C.1, alsook door de nieuwe accessoires in de reeks Starck T. Populair zijn tevens de matte meubeloppervlakken in licht en donker, zoals deze ook in het dagelijks leven voorkomen. Het nieuwe lakoppervlak Grafiet supermat van Happy D.2 Plus zorgt er door een extra anti-fingerprintcoating voor dat vervelende vingerafdrukken worden voorkomen.

Ga voor meer informatie naar: www.duravit.nl

reacties
anderen bekeken ook

Moderne badkamer

De leukste tips voor een romantische badkamer met lekker veel nos...

Sandra van Koningshoven

De nieuwe Memento collectie

Een kleine badkamer inrichten: 6 handige tips

Guido van Loon

Heb je je droombadkamer gevonden? Hoe ga je dat betalen?

St.James luxury

Advertentie
Advertentie
Advertentie