5X BADKAMER IDEEËN EN TRENDS VOOR 2019

Op zoek naar de nieuwste badkamer ideeën voor 2019? Wij hebben de nieuwste trends en tips voor jou bij elkaar gezocht en op een rijtje gezet.

DE 5 NIEUWSTE BADKAMER IDEEËN EN TRENDS VOOR 2019!

Zoals je van ons mag verwachten zijn wij op zoek gegaan naar de nieuwste badkamer ideeën voor 2019. We hebben de nieuwste trends, tips en wooninspiratie voor jou bij elkaar gezocht en op een rijtje gezet. De resultaten zijn verassend en uiteenlopend. Het mag kleurrijk en helemaal zwart, maar ook luxe vol goud en marmer of juist helemaal roze. Wij hebben zo onze voorkeuren, maar lees snel verder en ontdek zelf wat jouw favoriete badkamer is.

EEN LUXE BADKAMER VOL MARMER

In 2019 leggen we de combinatie tussen luxe materialen en duurzaamheid. Marmer is hiervan een goed voorbeeld, vooral in combinatie met goud, koper of zwart geeft dit de badkamer een luxe uitstraling. Deze natuursteen gaat lang mee en dankzij de prachtige motieven in het marmer gaat het niet snel vervelen. Marmer is tijdloos en dat komt goed uit want het materiaal is hard genoeg om jarenlang mee te gaan.

KLEURRIJKE TEGELS EN WATERDICHT BEHANG

Sprekende kleuren en het gebruik van kleurrijke motieven zorgen ervoor dat je badkamer meteen opvalt. Wanneer je een combinatie maakt van beide is het helemaal raak. Ook het gebruik van andersoortige materialen zoals hout, of kleurrijke panelen in de badkamer doen het erg goed. Wij waren al zeer te spreken over het gebruik van kleurrijke tegels en zijn nu ook enorm enthousiast over het gebruik van waterdicht behang in de badkamer. Oordeel hieronder zelf, wat is jouw favoriet?

GOUDEN ACCESSOIRES IN JE BADKAMER, HELEMAAL NIET KITSCH

Goud is allang niet alleen meer voor de allerrijksten. Gouden accessoires vinden we tegenwoordig steeds vaker in de interieur bladen terug. Dat is niet zonder reden, want goud geeft je badkamer een chique uitstraling. Daarom hebben wij hieronder een aantal gouden badkamer ideeën voor je op een rijtje gezet.

EEN HELE ROZE BADKAMER, OF ROZE ELEMENTEN

Een roze badkamer, dat lijkt voor veel mensen een brug te ver. Maar als je onderstaande badkamer inspiratie hebt gezien is de kans groot dat ook jij een roze badkamer overweegt. Mocht je nou nog niet overtuigd zijn, dan kun je altijd kiezen voor roze elementen in de badkamer. Roze is namelijk ook in 2019 een mooie smaakmaker voor jouw badkamer. Of je de kleur nu combineert met een mooie houten blad, witte tegels of gouden kranen, roze brengt jouw badkamer naar een hoger plan.

Badkamer tip: Als je niet ieder jaar je badkamer opnieuw wil betegelen kun je ook roze woonaccessoires gebruiken. Of je kunt een stuk hout betegelen met de roze tegels en die gebruiken om de roze accenten in je badkamer terug te laten komen.

ZWARTE ELEMENTEN IN JE BADKAMER

Zwart is volgens veel mensen geen kleur, toch is het gebruik van zwarte elementen niet meer weg te denken uit onze badkamers. Van kranen tot toiletpotten en van badkamermeubels tot tegels. In 2019 laten we het gebruik van zwarte elementen achter ons en gaan we een stapje verder. Heb je wel eens nagedacht over een geheel zwarte badkamer? Het is misschien kleurloos, maar zeker wel sfeervol en trendy. Bekijk onderstaande voorbeelden en oordeel zelf.

TIPS OF TRENDS GESPOT?

Heb je zelf nog tips of trends gespot? Heb je je eigen badkamer verbouwd en wil je het eindresultaat met ons delen? Of wil je gewoonweg een berichtje achterlaten? Dan zeggen wij, gewoon doen! Vinden we namelijk harstikke leuk.