Foto: Cosentino

Chique Charme

Le Chic van Silestone® laat elke ruimte sprankelen

26 November 2023

De collectie Le Chic toont alle elegantie en verfijning die zo kenmerkend is voor Silestone® van Cosentino.

Zes ontwerpen die de charme van Victoriaanse en Parijse ruimtes vertalen naar een moderne maar tijdloze materiaal voor de afwerking van wanden, vloeren, keukenwerkbladen, douches, tafels etc. De patronen hebben expressieve aders en metallic accenten die opvallen tegen neutrale achtergronden waardoor ontwerpen vol diepte ontstaan.

Om deze gedetailleerde adering te kunnen realiseren, investeerde Cosentino in een nieuw ontwerpsysteem. Hiermee komen de in elkaar verweven aders, de gouden en zilveren deeltjes en mineralen van allerlei formaten tot leven. De collectie bestaat uit de zes kleuren: Parisien Bleu, Eclectic Pearl, Versailles Ivory, Victorian Silver, Bohemian Flame en Romantic Ash.

Silestone® Le Chic wordt vervaardigd met 99% hergebruikt water en 100% hernieuwbare energie. Het materiaal bevat minimaal 20% gerecyclede grondstoffen in de samenstelling, die ook minder dan 40% silica bevatten. De gepatenteerde HybriQ+®-technologie van Cosentino maakt deze collectie niet alleen heel mooi maar ook uiterst duurzaam.

www.cosentino.nl 

Reacties