Profielfoto van Luca Sanitair
Luca Sanitair
Rooseveltstraat 12, 2321 BM Leiden
maandag
09:00 - 17:30
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Blog: Mix en match met maatwerk badkamermeubelen | Luca Sanitar

Een uniek badkamermeubel op maat dat geheel naar eigen smaak samen te stellen is? Met de meubelen van GB Group zijn veel wensen te realiseren.

Een uniek badkamermeubel op maat dat geheel naar eigen smaak samen te stellen is? Met de meubelen van GB Group zijn veel wensen te realiseren. Het Italiaanse familiebedrijf staat bekend om zijn handwerkproductie, hoogwaardige kwaliteit en ruime aanbod. Hou je van kleur of juist van hout(look), greeploos of met greep? De mogelijkheden zijn eindeloos. Grote kans dat je de plek hebt gevonden om jouw droommeubel samen te stellen.

Welke serie past bij jouw wensen?

GB Group heeft diverse series badkamermeubelen ontwikkeld die allerlei opties bieden om een uniek maatwerk meubel samen te stellen. Iedere serie heeft zijn eigen stijl en keuzemogelijkheden. Zo kies je zelf de afmetingen, het topblad (max. 210 breed), de kleur, het materiaal en de grepen van het badkamermeubel. Ook zijn deze te combineren met bijpassende hoge kasten en spiegels. Kom je er zelf niet uit of weet je niet waar je moet beginnen? Onze dealers kunnen je goed adviseren en helpen bij het maken van een keuze. Onderaan deze blog kun je doorklikken naar de verschillende meubelseries van GB Group.

Zo bepaal je het formaat

Heb je een ruime badkamer en maken meerdere mensen hier tegelijk gebruik van? Dan kunnen we aanbevelen om de keuze te maken voor een dubbele wastafel. Heb je minder ruimte tot je beschikking? Dan is een compact model met een enkele wastafel aan te raden. Er zijn verschillende wastafels die je kunt kiezen, een opzetwastafel met topblad of een ingebouwd meubelwastafel. Uiteraard zijn ook hier een groot aantal variaties in beschikbaar. De badkamermeubels van GB Group zijn in verschillende dieptes verkrijgbaar. Een diepe variant van 52 cm en een ondiepe variant van 45 cm. Ook hiermee kun je dus weer ruimte besparen.

Hoeveel opbergruimte heb je nodig?

Een badkamermeubel kan ook veel opbergruimte bieden. Heb je bijvoorbeeld veel handdoeken en verzorgingsproducten die je niet zichtbaar wilt hebben, dan kun je erover nadenken om voor dubbele lades te kiezen. Combineer dit met een spiegelkast en je hebt voldoende opbergruimte voor een heel gezin, wat ook zorgt voor een lege, opgeruimde badkamer. Is voor jou het design belangrijker dan de functionaliteit of ben je minimalistisch ingesteld, dan kun je ook heel goed een badkamermeubel met een enkele lade kiezen.

Bekijk onze badkamermeubels

Voor een productoverzicht van de verschillende series verwijzen we je graag naar onze website. Ook kun je de brochures inzien per serie: Class, Extreme, Matrix, Moon, Tricot en Uniq. Wil je onze badkamermeubels liever een keer in het echt zien? Dan raden we je aan om een afspraak te maken bij een van onze dealers. Zij kunnen je voorzien van alle informatie over de trends, mogelijkheden en de beste keuzes voor jouw badkamer.


Nog niet uitgelezen? Bekijk hier onze tips voor de ideale inrichting van een kleine badkamer. Of lees hier welke slimme stappen je kunt nemen om een duurzame badkamer te realiseren. Beter voor jou en het milieu!