Foto: Duravit_bento

Bento Starck Box

zo gevarieerd als een Japanse lunchbox

26 September 2023

Met de nieuwe Duravit Bento Starck Box badkamerserie maken Duravit en Philippe Starck een bijzonder design statement. De inspiratie komt van de traditionele Japanse bentoboxen, die aan de binnenkant door schotten in verschillende compartimenten zijn verdeeld. Met intelligent verdeelde natte en droge zones openen de strakke, duidelijk gestructureerde wastafels individuele inrichtingsmogelijkheden.

Veel ruimte voor orde

De Bento wastafels bieden opbergruimte die even praktisch als comfortabel is. Zo kunnen alle verzorgingsproducten en accessoires binnen handbereik worden geplaatst. De Bento Starck Box wastafels zijn gemaakt van DuraCeram®. Zo kunnen de wastafels met een extra dunne rand worden geproduceerd die gemakkelijk te reinigen is. Optimale hygiëne wordt bereikt in combinatie met het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur. Voor eenheid in de badkamer zijn er vele maten en soorten wastafels, een bad en een toilet leverbaar in hetzelfde design. 

De ronde Bento Box wastafel in combinatie met het White Tulip wastafelmeubel vormt een bijzonder creatieve oplossing. De houten plankjes zijn van links en rechts toegankelijk en bieden plaats aan alles wat je nodig hebt rondom te wastafel. Binnen handbereik en buiten het zicht.

www.duravit.nl

Reacties