Foto: facet-badmeubel-looox

Uitbreiding standaard LoooX Facet collectie

De LoooX Facet is een populair, massief eikenhouten badmeubel met een slank design en leverbaar in standaard maatvoeringen.

Vanaf heden zijn er enkele maatvoeringen toegevoegd aan ons standaard LoooX programma. Op kleur en op gewenste maatvoering blijven enkel beschikbaar in het Tailor-Made programma.

Twee soorten meubels

Facet wordt steeds populairder. Facet bezit namelijk een strakke en moderne vormgeving, die in elke badkamer past! Om deze reden hebben we besloten meerdere Facet meubels op te nemen in onze standaard collectie. We hebben twee soorten facetmeubels toegevoegd.

Facet

In ons huidige Tailor-Made programma vind je ons Facet meubel. Dit meubel is ideaal voor iedereen die een voorkeur heeft voor een slank design. De subtiele afwerking van dit eikenhouten meubel sluit naadloos aan op het minimalistische ontwerp. Anders dan bij Tailor-Made, worden de Facet meubels uit onze standaard collectie enkel geleverd in de kleur Old Grey. Zoals je van ons gewend bent, zijn alle Facet meubelen voorzien van softclose en BLUM Blumotion Ladetechniek.

Meer informatie over onze Facet vind je op www.looox.nl

Reacties