string(1) "a"

Toon lef met nieuwe kleuren!

Het NewWave programma van H&R Badmeubelen is uitgebreid met een nieuwe kleur: black oak.

Deze donkere kleur met zichtbare houtnerf, voor een industriële look. De kleur is op alle series uit het NewWave programma toepasbaar en zorgt voor zowel een stoere als chique uitstraling in uw badkamer. Graag willen wij u inspireren met twee afbeeldingen.

Momentum 180cm 3 laden black oak +waskom Arc vierkant + spiegel Diablo

Boven zie je de Momentum in de nieuwe kleur black oak. De onderkast met 3 laden is voorzien van twee betonnen waskommen (model Arc, vierkant) en twee maal de spiegel Diablo. Deze spiegel met mat zwart kader is voorzien van indirecte verlichting rondom en een touch sensor op de voorzijde.

Infinity 160cm 4 laden black oak + Urano + spiegel

Op de afbeelding hierboven zie je de Infinity op 160 cm in black oak. Wist je dat Infinity voortaan ook leverbaar is met de greeplijsten in de kleur van het badmeubel? De wastafelkast is voorzien van de wastafel Urano in een nieuwe kleur: een marmer-look. Zowel wastafel Urano als Levante zijn leverbaar in marmer kleur, en hierbij kun jekiezen uit wit en zwart.

Nieuwe serie massief hout: Virginia

Deze nieuwe serie van massief eiken kenmerkt zich door de fronten die tussen de korpus vallen en de fraaie ingefreesde greeplijst. Leverbaar in maar liefst 11 moderne kleuren. De wastafelkast kan gecombineerd worden met diverse wastafels of met een bovenblad en waskom.

Meer informatie: www.hrbadmeubelen.nl

Meer van H&R Badmeubelen & Sanitair
Reacties