Foto: 2019/square-solo-hr-badmeubel.jpg

Square: Eén serie, meerdere uitvoeringen

De combinatie van modern design met een praktische twist vormt de basis van deze badmeubelserie.

Naast de uitvoeringen Big, Smart en XXL worden er nu twee uitvoeringen toegevoegd aan deze badmeubelserie: de Solo en de Tiga. Voor ieder wat wils! Kenmerkend voor deze serie zijn de zeer moderne keramische wastafel Elegance en de bovenlade zonder sifonuitsparing. U kunt de lade dus volledig benutten! Het badmeubel heeft een diepte van 45 cm. en is leverbaar in de breedtematen 75, 100 en 120 cm. De Square serie is leverbaar in meer dan 20 moderne kleuren.

Modern design met een praktische twist

De Square Solo heeft iets weg van de Square Big, maar in deze combinatie wordt de wastafel wel direct op de kast geplaatst (i.p.v. vrijhangend boven de Big wastafelkast). Zo ontstaat een krachtig geheel, dat in iedere badkamer een eyecatcher zal vormen.

Daar is over nagedacht…

Dat kun je bij uitstek wel zeggen over de Square Tiga. Door de slimme verdeling van de laden en het ontbreken van de sifonuitsparing in de bovenlade, biedt de Tiga een zee van praktische opbergruimte. Gecombineerd met de fraaie Elegance wastafel is dit ongetwijfeld het beste wat je in de markt gaat vinden.

Massief eiken fonteinplateau Petit

Naast de Thorsby en de Mini-Thorsby, introduceren wij met trots ons nieuwe fonteinplateau(tje) Petit. Het is een fonteinplateau met een afmeting van 25x25 cm. en 7 cm hoog. Het plateau is als set te bestellen, en in deze set zitten dan het fonteinplateau, een witte keramische waskom, een designsifon en waste. Ook is het plateau los te bestellen. U kunt kiezen uit de 11 kleuren uit het massief eiken kleurenpalet. Tevens kunt u kiezen voor en gladde of geborstelde afwerking.

Keramische wastafel Elegance: nu ook asymmetrisch

De serie Elegance wastafels wordt uitgebreid met enkele asymmetrische modellen. Zowel op 102 cm. als op 122 cm. worden een asymmetrische variant in links en rechts toegevoegd. Het betreft hier de witte uitvoering, en deze asymmetrische wastafels zijn alleen mét kraangat leverbaar. U kunt deze
wastafel combineren met onze series Arte en square.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.hrbadmeubelen.nl 

Meer van H&R Badmeubelen & Sanitair
Reacties