Primabad Blend - 2022

Strak en avontuurlijk

Primabad Blend

De blend is er voor iedereen die graag afwijkt van de norm en het avontuur opzoekt.
De wastafelkast zorgt voor de speelse “Touch” in de badkamer. Gecompleteerd met een dun Solid Surface blad, opbouwkommen of het strakke keramische wastafelblad geeft het gehele plaatje een volwassen uitstraling.

De laden zijn voorzien van sluitdemping en uit te voeren met Tipmatic voor het openen zonder gebruik te maken van grepen of greepprofielen. Ook is er de optie de laden asymmetrisch uit te voeren.

Het BLEND – meubel van PRIMABAD is leverbaar in:
• Keramiek, Solid Surface en opbouwkommen.
• 6 breedtematen (60-80-102-122-142 en 162 cm).
• 31 decor en 9 special corpus -en frontkleuren

Keramisch wastafelblad 162 cm. breed met of zonder kraangaten met een ruime afzetruimte tussen de waskommen. Keramische bladen ook leverbaar in de kleur mat wit en mat zwart

 

Primabad Badkamermeubelen:
Een badkamer is niet compleet zonder een stijlvol en passend meubel. Primabad vindt dat iedereen een badkamer verdient waar hij of zij zich thuis voelt. Een badkamer met een badmeubel aangepast aan uw persoonlijke wensen. Hierbij gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand om u iedere dag weer een plezierige ervaring te bezorgen. Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design smelten samen in uw perfecte badmeubel.