Infinity: kan het nog oneindiger?

27 Mei 2017

De badkamerserie Infinity van H&R Badmeubelen & Sanitair wordt verder uitgebreid met een scala aan regalen, mat zwarte grepen en Compact Stone wastafels.


Deze aanvulling biedt je de ultieme ontwerpvrijheid die je wenst. Zo kun je mooie asymmetrische opstellingen maken met open en/of dichte regaalkasten die u eenvoudig naast het bestaande onderkastenprogramma van de Infinity serie plaatst. Wil je de lijn doortrekken naar je spiegel, dan bieden zij ook een regaalkast voor naast de luxe spiegels. De Compact Stone wastafelbladen zijn er in drie moderne kleuren (wit, grijs en zwart) en twee verschillende varianten: één met een strakke vierkante binnenbak en één met een luxe schuin aflopende wastafel met blinde goot.

Badmeubel Times

Badmeubel Times, sinds jaar en dag onderdeel van het assortiment van H&R Badmeubelen, wordt ook verder uitgebreid. De populaire wastafel Plan verdient een uitgebreider kastenprogramma waardoor meer mogelijkheden ontstaan! Deze fraaie keramische wastafel met een hoogte van 13 cm. is een echte eyecatcher in uw badkamer. Waar deze voorheen alleen gecombineerd kon worden met een onderkast mét greep, zal hiervoor nu ook een greeploze serie gerealiseerd worden. En dat leidt tot zeer fraaie plaatjes, zeker in de nieuwe kleur antraciet mat.

AANBEVOLEN

Luca Multi Meubel

Luca Multi Meubel Truffle 90cm in combinatie met k...

Badkamermeubels Kenny & Mason

De badkamermeubels ontworpen door Kenny&Mason word...

Meubels Legato en Avento

De badkamermeubels van Villeroy & Boch bieden een ...

Badmeubel: opbergen in de badkamer

Omdat je in je badkamer toch nogal wat spullen kwi...
Advertentie