Langverwachte uitbreiding LoooX Wood Collection

Sfeermakers voor in de badkamer 

17 November 2018

De LoooX Wood Collection is wederom uitgebreid. En daar zijn we trots op. De collectie is uitgebreid met een hoge kast en speelse wandplanken. It #loooxgood!

Hoge kast - LoooX Wooden Cabinet

Kan jouw badkamer wel wat extra opbergruimte gebruiken? Bekijk dan onze nieuwe hoge kast, de LoooX Wooden Cabinet. Dit meubel is perfect als je veel spullen kwijt moet. Hij is omkeerbaar waardoor de deur links en rechtsdraaiend is. De kasten bestaan uit massief eikenhout en worden met passie in onze meubelmakerij gemaakt. De LoooX Wooden Cabinet is voorzien van kwalitatieve BLUM scharnieren waarmee de deur 155 graden open kan. Leverbaar in 170 cm hoogte, 40 cm breedte, 30 cm diepte en in de kleurafwerking old grey (standaard LoooX kleur). De producten uit onze LoooX Wood Collection sluiten perfect aan bij deze nieuwkomer.
[ https://looox.nl/nl/wood-collection/cabinet/ ]

Decoratieve wandplanken

Wil jij de uitstraling van je badkamer eenvoudig veranderen? Bekijk dan onze nieuwe wandplanken, de LoooX Wooden Wall Shelf. Erg decoratief! Deze schappen zijn een combinatie van eikenhout en rvs steunen. De steunen zijn verkrijgbaar in geborsteld rvs en matzwart. Standaard leverbaar in de lengtes 60 en 80 cm en verkrijgbaar in een enkele (solo) of in dubbele (duo) uitvoering. De wandplanken zijn gemaakt uit 3 cm dik massief eikenhout in de kleur old grey.
[ https://looox.nl/nl/wood-collection/wooden-wall-shelf/ ]

Wandplanken met blinde ophanging

Tot slot is de collectie aangevuld met de LoooX Wooden Wall Shelf Free. De Wooden Wall Shelf Free is een planchet met blinde ophanging. Gemaakt uit massief eikenhout. De wandplanken passen ook perfect in andere ruimtes, zoals in de woonkamer, keuken of in de gang. Deze stoere wandplanken zijn leverbaar in 60 en 80 cm en zijn gemaakt uit 4 cm dik massief eikenhout (old grey).
[ https://looox.nl/nl/wood-collection/wooden-wall-shelf/ ]

Laat je inspireren door onze unieke collectie op www.looox.eu

Anderen bekeken ook