Foto: detremmerie-badmeubels

Detremmerie introduceert gekleurde keramische, marmer en betonnen wastafels

Dit voorjaar introduceert Detremmerie tal van aanvullingen op het succesvolle No Limit assortiment

Zo brengen ze 2 nieuwe matte kleuren op de markt, Dark ecru en Cloud grey, welke perfect aansluiten op de matte trend van het moment en leverbaar zullen zijn op alle No Limit kasten.

Vorig jaar brachten ze reeds zwarte open frames op de markt, waar ze afgelopen zomer nog verschillende spiegels met zwarte frames aan toevoegden. Nu maken we ook ons populair horizontaal deurprofiel leverbaar in mat zwart (M3), deze is per direct leverbaar op alle kasten welke reeds leverbaar zijn met de M1 en M2 greep uit rvs.

Gekleurd keramiek is nu de nieuwe trend ; zowel bij No Limit 40 (wastafel 16) als bij No Limit 50 (wastafel 35) voegen we de kleuren mat bruin & mat zwart toe aan het assortiment. Uiteraard hebben we ook de bijpassende gekleurde toiletten.

Dit alles is ideaal te combineren met onze nieuwe mat zwarte baden gemaakt uit polymineraal leverbaar en 4 mogelijke vormen :

- Sushimi Rond
- Sushimi Ovaal
- Sushimi Vierkant
- Sushimi Rechthoekig

Daarnaast presenteren ze ook het bad Jaws leverbaar in glans wit, in optie kan dit perfect met een zwart frame, ideaal om te combineren met de zwarte open frames & gekleurde wastafels.

Op zoek naar een stoerdere look voor je badkamermeubel?

Neem dan een wastafel uit beton! Voor zowel de No limit 20 (toiletmeubelen) als de No Limit 45 hebben we wastafels ontwikkeld uit beton welke in diverse afmetingen en 2 kleuren beschikbaar komen.

Ga je meer voor de luxe en trendy uitstraling van marmer?

Ook dat kan vanaf nu binnen het Detremmerie No Limit programma! De marmer wastafels en opzetkommen zijn beschikbaar voor verschillende No Limit dieptes en in 3 kleuren: White, Black en Emperador Brown.

En dit is nog niet alles: Met de ARCHITECT is maatwerk mogelijk!

Daar waar de No Limit ophoudt gaan we met het nieuwe Architect programma nog net even een stapje verder. Denk hierbij aan wastafels, spiegels en spiegelkasten op maat, waarmee u samen met een grote keuze aan onderbouwkasten (eventueel met kleine passtukken) uw meubel perfect door ons op maat kunt laten maken. Hiervoor introduceren ze direct een nieuwe wastafel in Solid Surface waarbij ze 5 verschillende vormen kommen beschikbaar maken en waarbij je zelf de afmeting van het wastafelblad en de positie van de waskom kunt bepalen.

- Leverbaar van 60 tot 300 cm, per cm met 1 of 2 waskommen
- 2 mogelijke diktes : 1,5 of 10 cm (zowel voor op een kast als vrij hangend te plaatsen)
- Op deze manier word je zelf echt de architect van je nieuwe badkamer

Meer van Detremmerie
Reacties