Asymmetrie in de badkamer

Geef je badkamer een make-over in de Oktober Woonmaand! Een moderne touch is snel gemaakt met gebruik van lichte kleuren, zwarte accenten en ronde spiegels.

Maar om écht die moderne look te creëren uit het wooninspiratie magazine hebben wij de trend voor dit najaar: asymmetrie.

De badmeubelen van H&R Badmeubelen lenen zich perfect voor het creëren van een asymmetrische opstelling. Combineer het badmeubel bijvoorbeeld met een van de asymmetrische wastafels. Of voeg een speels element toe zoals een regaalkast of een zwart stalen frame naast het badmeubel. Hiermee creëer je ook direct een extra breed meubel. Ga je liever nog een stapje verder? Je kunt eenvoudig je eigen asymmetrische opstelling maken door twee onderkasten niet onder elkaar maar trapsgewijs te monteren.

Speelse regaalkasten

Geef je badmeubel lengte en sfeer door het te combineren met een regaalkast. Deze open kast is een echte eyecatcher. Naast de extra ruimte die het creëert, geeft het ook een speelse touch aan de moderne badkamer. De regaalkast is perfect te combineren met de series Infinity, Matrix, Vision en Neat.

Strak lijnenspel

Wil je liever een strak badmeubel? Ga dan voor het strakke lijnenspel van de nieuwste badmeubelserie Rize. Het greeploze badmeubel Rize kenmerkt zich door de zwarte terugliggende randen tussen de ladefronten en de korpus van de kast, dit geeft het meubel een chique uitstraling. Het meubel is in verschillende kleuren en samenstellingen leverbaar. Badmeubel Rize geeft de asymmetrische touch die jouw badkamer nodig heeft!

Ga voor kleur

Naast vorm en opstelling van een badmeubel speelt kleur ook een belangrijke rol in het creëren van een fijne sfeer. De badmeubelen van H&R Badmeubelen zijn leverbaar in een breed kleurenpallet van trendy kleuren met houtstructuur, betonlook, strakke effen kleuren en specifieke RAL-kleuren.
Durf te combineren met meerdere kleuren, dan komt de asymmetrische opstelling het beste tot zijn recht. Kies bijvoorbeeld een opvallende kleur voor de onderkast en combineer deze met een regaalkast in een rustige kleur. Voor welke kleurencombinatie ga jij?

Meer inspiratie

Een grote verbouwing vraagt om veel inspiratie. Om dit te bieden hebben wij achter de schermen ook flink verbouwd. Op onze nieuwe website vind je een inspirerend lookbook, alle badmeubelseries en leuke blogs. Neem snel een kijkje op de website of bezoek onze Pinterest pagina, zo kom jij de oktober woonmaand wel door!