Whirlpool introduceert nieuwe FreshCare+ met stoom

100% frisheid, zelfs als je je was even vergeet

11 Juni 2020

De populaire FreshCare+ wasmachines van Whirlpool worden van top tot teen vernieuwd. FreshCare+ vormt de kern van de groeiende tak van vrijstaande wasmachines en drogers van Whirlpool Nederland. Met het nieuwe design en verbeterde functionaliteiten denkt Whirlpool graag mee met de consument die de was soms eventjes vergeet uit de trommel te halen. Het nieuwe SteamRefresh programma frist je kleding op in 20 minuten.

Het nieuwe design van het FreshCare+ assortiment straalt kracht en vertrouwen uit. De centraal geplaatste draaiknop is robuust en geeft vanaf de eerste aanraking precies dat beetje extra luxe. De kleur van de knop matcht met de (zilver)zwarte of witte deur. Die luxe touch komt ook terug in het gebruik van glanzende hotfoil voor logo’s en afwerking rond het display. Nieuwe console graphics maken de bediening eenvoudiger en intuïtiever.

Langer fris met FreshCare+
FreshCare+ is het bewezen programma dat kleding fris houdt tot zes uur na afloop van het wasprogramma. De machine gebruikt stoom en zachte schommelingen van de trommel om het wasgoed in beweging te houden. Dit voorkomt dat de was gaat stinken of de stof gaat kreuken. Whirlpool weet dat de consument de was soms even vergeet, maar onmiddellijk uitladen is niet meer nodig dankzij FreshCare+. Consumenten verkozen de FreshCare+ technologie in 2019 nog tot Product van het Jaar.

Nieuwe stoomprogramma’s, kleding fris in 20 minuten
De nieuwe FreshCare+ wasmachines gebruiken de kracht van stoom voor nieuwe programma’s. SteamRefresh frist kleding op in slechts 20 minuten: handig voor als kleding niet echt vies is, maar wel een snelle opfrisbeurt kan gebruiken. De SteamHygiene-optie op de luxere modellen kan aan het einde van het wasprogramma worden geactiveerd. SteamHygiene vult de trommel twintig minuten met stoom op 70 tot 80 °C - een proces dat tot 99,9% van bacteriën verwijdert. Whirlpools beproefde 6TH SENSE-technologie gebruikt intelligente algoritmen om wasgoed en stoffen te herkennen en zo automatisch temperatuur, waterniveau en bewegingen aan te passen.

Whirlpool Invertor Motor
De nieuwe FreshCare+ wasmachines worden aangedreven door de borstelloze Whirlpool Inverter Motor. Deze geavanceerde motor is duurzaam en stil en draagt ??bij aan een energiebesparing tot 30% in vergelijking met energieklasse A+++.

 De nieuwe Whirlpool FreshCare+ wasmachines worden voorzien van een adviesprijs van € 379,- tot € 649,- en zijn beschikbaar vanaf juli.

Meer informatie: www.whirlpool.nl

Meer van Whirlpool
Reacties