Voor een helder zicht

VIPO is de nieuw ontworpen wisser van blomus.

10 November 2019

Deze is niet alleen prachtig, maar voorkomt ook dat er kalkresten achterblijven op tegels, voegen en douchewand. De verpakking bevat een haakje waaraan de wisser na gebruik kan worden opgehangen. Verkrijgbaar in 6 kleuren voor € 29,95.

VIPO is te koop op www.blomus.com en bij geselecteerde winkeliers.

Wie is Blomus?

Blomus staat voor intelligent, minimalistisch en functioneel design voor de eigentijdse woning. Blomus werd opgericht in 1961 en komt voort uit de Duitse traditie van buitengewoon goede kwaliteit en uitstekend vakmanschap. De basis van ons succes is het geloof in eerlijke materialen, pure vormen en de noodzakelijkheid van een gepassioneerde aanpak. Hierdoor is Blomus een marktleider geworden op het gebied van interieurdesign en duurzame accessoires die nog generaties lang kunnen worden gewaardeerd.

Dit jaar zet Blomus een verdere stap in de wereld van modern interieurdesign met de introductie van een uitgebreide collectie splinternieuwe basisartikelen – doelmatig, integer en vol van beloftes. Na de oorspronkelijke focus op RVS is men overgegaan op aardewerk, gerookte kurk, linnen, beton en hout; materialen die een perfecte aanvulling op het productportfolio vormen. Elk nieuw product heeft het onmiskenbare Blomus-DNA waardoor de noodzakelijke continuïteit van het merk behouden blijft, terwijl het ook getuigt van de ambitie steeds te blijven ontwikkelen, nieuwsgierigheid te wekken en de veelzijdige invloeden van de omgeving te integreren. Zo blijft Blomus relevant, toekomstgericht, en waarborgt kwaliteit, eenvoud en uitstekend vakmanschap. Welkom in een nieuw Blomus-tijdperk.