Tucan WC Rolhouder Umbra

Gaatjes boren is verleden tijd met deze staande WC Rolhouder Tucan van Umbra. Dankzij het knappe design met de beweegbare snavel is deze rolhouder ook een reservoir. Het stijlvolle ontwerp uit metaal cijfert zichzelf weg in elk toilet of badkamer. Ontwerpster Helen T. Miller zorgt ervoor dat je nooit nog vergeet het toiletpapier aan te vullen!

Meer van Decoraza Bekijk alle

Umbra Fish Hotel

Eén van de toppers van dit moment is ongetwijfeld het Fish Hotel van Umbra. Deze moderne vissenkom is een architecturaal pareltje dat naadloos past in elk interieur. De Umbra vissenkommen kunnen gedraaid worden om verschillende openingsvormen weer te geven en zijn ook perfect stapelbaar. De verluchtingsgaten boven elke viskom zorgen voor een surrealistisch geheel zodat het net lijkt alsof je vissen zweven in de lucht. Na de succesvolle verkoop van de witte vissenkommen bracht Umbra nu ook een versie uit in mat zwart. Een echte aanrader!

Decoraza

Walltastic Disney Behang

De tijdloze figuren van Disney komen nu levensgroot naar de kinderkamer. Het gamma van Walltastic is uitgebreid met de alombekende personages. De fantasiewereld komt in de vorm van muurvullend behang naar uw kind toe. Met het kinderbehang van 2,40 meter hoog en 3 meter breed, worden alle sprookjes waargemaakt. Het behang is opgesplitst in 12 kleinere delen waardoor het gebruiksgemak de hoogte in gaat. Bovendien wordt deze kleefbare droom geleverd in een leuke verpakking met een uitgebreide Nederlandstalige handleiding.  Momenteel verkrijgbaar:  Mickey Mouse Clubhouse (Mickey Mouse, Donald Duck, Pluto en Goofy) Minnie Mouse (Minnie Mouse en Daisy Duck) Winnie The Pooh (Winnie de Poeh, Teigetje, Knorretje, Iejoor, Uil, Konijn en Roe) Princess (Assepoester, Doornroosje, Rapunzel, Ariël, Belle en Sneeuwwitje) Cars (Bliksem McQueen en Francesco Bernoulli) Fairies (Tinkelbel en haar vriendinnen) Planes

Decoraza