array(1) { ["path"]=> string(69) "www.decoraza.nl/staande-wc-rolhouder-tucan-umbra-toiletrolhouder.html" }
Partner

Decoraza

Decoraza is een unieke online lifestyle shop die zich toespitst op betaalbaar design en nieuwste trends op gebied van woningdecoratie. Naast topmerken zoals Alessi, Umbra, Blomus en XL Boom bieden ze ook een breed gamma producten aan van kleine ontwerpers vanover de hele wereld. Met meer dan 1000 producten in voorraad is het de ideale uitvalsbasis voor het inrichten van je woning of het vinden van originele cadeautjes voor mannen, vrouwen en kinderen.

Ben je op zoek naar originele wanddecoratie, badkameraccessoires, keukenhulpjes, kinderkamerdecoratie of andere leuke woonaccessoires, dan moet zeker een kijkje nemen in de online shop van Decoraza.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Decoraza

Tucan WC Rolhouder Umbra

Gaatjes boren is verleden tijd met deze staande WC Rolhouder Tucan van Umbra. Dankzij het knappe design met de beweegbare snavel is deze rolhouder ook een reservoir. Het stijlvolle ontwerp uit metaal cijfert zichzelf weg in elk toilet of badkamer. Ontwerpster Helen T. Miller zorgt ervoor dat je nooit nog vergeet het toiletpapier aan te vullen!

Meer lezen over
'Tucan WC Rolhouder Umbra'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.