RenoDeco van HSK met nieuwe decors

Veelzijdige gedeeltelijke renovatie in de badkamer

24 Maart 2019

Tegenwoordig moet een badkamer zo snel en netjes mogelijk in een echte oase van welzijn getransformeerd worden. Hierbij moet rekening gehouden worden met de hoge eisen van de klanten. Meestal een echte uitdaging voor architect en planner. Wandbekledingen maken op een snelle, zekere en nette manier een modernisering van de badkamer mogelijk. Opdat planners hun klanten bij een individueel badkamerontwerp een veelvoudige selectie kunnen bieden, heeft Badkamerexpert HSK zijn veelvoud aan RenoDeco wandbekledingen met nieuwe decors uitgebreid. Zo kan nu tussen talrijke decors met hoogglans- of structuuroppervlak gekozen worden.

Veel badkamers voldoen al lang niet meer aan de huidige eisen voor een badkamer: tegenwoordig moet het meer zijn dan functioneel, de klant verlangt een moderne Wellnessoase. Door een gedeeltelijke renovatie met de RenoDeco wandbekledingen van badkamerexpert HSK, kunnen architecten en planners dit eenvoudig realiseren. Voor een optimaal advies en een veelzijdig aanbod aan designs heeft HSK zijn assortiment aan decors gericht uitgebreid. Planners kunnen de beproefde steen-, tegel-, hout-, metaal- en betondecors met structuur- of nu nieuw met hoogglansoppervlak aanbieden. De RenoDeco hoogglansdecors brengen dankzij de meerlaagse verfstructuur een klassieke glans met dieptewerking in de badkamer en zijn verkrijgbaar in fijne look en zandsteenlook, marmer en individuele bedrukking. Bovendien zijn uni-hoogglansdecors in verschillende kleuren verkrijgbaar, die de badkamer een eenvoudige en klassieke uitstraling geven. De decors met structuuroppervlak geven daarentegen een natuurlijke look aan de badkamer: De hoogwaardige oppervlakken zijn door hun karakteristieke reliëfdruk nauwelijks te onderscheiden van natuurlijke materialen. Het structuuroppervlak is bij talrijke decors van zandsteen tot dennenhout en metaal tot individuele bedrukking verkrijgbaar.

Geschikte decors voor de vloer

Met uitzondering van de individuele bedrukking en de tegeldecors kunnen de structuuroppervlakken ook op het douchevloerelement worden aangebracht - met het bijpassende decor op de muur ontstaat zo een uiterlijk als uit één stuk. De douchevloerelementen zijn bij HSK in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is het mogelijk om terug te vallen op een variant met puntafwatering inclusief designrooster of een geïntegreerde afvoergoot inclusief designroosterafdekking. Met de afmetingen 90, 100 en 120 cm vierkant of als rechthoek met de afmetingen vanaf 80 x 120 tot 75 x 170 cm, is voor iedere inbouwsituatie het juiste douchevloerelement te vinden. Indien de standaardmaten niet passen in de badkamersituatie, zijn speciale maten ook mogelijk.

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

RenoDeco overtuigt niet alleen door een individuele, frisse uitstraling, maar ook door zijn hygiënische eigenschappen. Dankzij de grootformaat panelen met de afmetingen 100 x 255 cm en 150 x 255 cm ontstaat een naadloos oppervlak. Bovendien verhinderen zowel het water- en krasvaste materiaal als de uv-bestendige oppervlakteveredeling dat vuil, schimmel en kalk zich vasthechten. Het resistente oppervlak maakt ook eenvoudig onderhoud mogelijk: voor de reiniging van RenoDeco zijn conventionele onderhoudsproducten en een zachte doek voldoende. Een perfecte combinatie van RenoDeco decoratieve panelen ontstaat door slanke aluminium profielen - zowel op de hoek als op het oppervlak. Passend bij de verschillende woon- en inrichtingsstijlen zijn de RenoDeco profielen verkrijgbaar in chroomlook en matzilver aluminium.

Eenvoudig, snel en netjes

Met behulp van de decoratiepanelen worden lelijke of ontbrekende muuroppervlakken in een handomdraai afgedekt waardoor een frisse en moderne look ontstaat. De 3 mm dikke aluminium composiet panelen kunnen met conventionele gereedschappen ter plaatse bewerkt worden en zo uiterst eenvoudig gemonteerd worden. Na het afdichten van de muur kunnen de decoratiepanelen dankzij de optionele montageset en de gebruiksklare oppervlaktelijm direct op de dragende ondergrond worden aangebracht. Zo staat niets meer in de weg van een snelle en moderne herinrichting van de badkamer.

 

Meer informatie: www.renodeco.de

 

Reacties
Anderen bekeken ook