Foto: Villeroy-Boch-Sanidrome-Fleming-showroom

Villeroy & Boch opent shop-in-shop bij Sanidrõme Fleming

Win-win-win situatie door aanbod Villeroy & Boch in showroom Sanidrõme Fleming.

Recent opende Villeroy & Boch haar eerste shop-in-shop bij Sanidrõme Fleming in Lochem. Het hoogstaand kwaliteitsmerk voor badkamer- en wellnessproducten gaat naast de bekende sanitair producten ook serviezen en bestek verkopen in de showroom van Sanidrome. Op deze manier creëert Villeroy & Boch meer verkooppunten en nog meer zichtbaarheid voor het merk bij de consument.

Het assortiment van Villeroy & Boch bestaat van origine uit artikelen van drie verschillende divisies: Badkamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Dit maakt het merk vandaag de dag een echt lifestyle-merk. Om dit extra goed zichtbaar te maken voor de consument is er gekozen voor een shop-in-shop concept. Villeroy & Boch selecteerde een aantal badkamerspecialisten die voldoen aan de strenge eisen die het merk stelt om haar kwaliteit te garanderen. Bij deze Villeroy & Boch Selected Dealers is vanaf nu dus ook het fraaie serviesgoed van dit lifestylemerk te koop. Sanidrõme Fleming is de eerste winkel met een Villeroy & Boch shop-in-shop.

Hoogwaardig porselein

Serviezen van Villeroy & Boch zijn vervaardigd van verschillende soorten hoogwaardig porselein dat niet alleen wordt gekenmerkt door een hoge mate van zuiverheid, maar ook vaatwasbestendig en dus heel comfortabel te reinigen is. Bij Sanidrõme Fleming worden onder andere het koffieconcept Caffe Club en het servies Modern Grace verkocht; strakke serviezen die perfect passen bij de moderne badkamers.

Blij

Hans Fleming van Sanidrõme Fleming is blij met de aanvulling in zijn winkel. “Onze klanten kiezen voor exclusieve producten van hoge kwaliteit, het servies van Villeroy & Boch past daar perfect bij. Wij kunnen fans van Villeroy & Boch op deze manier dus net even iets meer bieden dan alleen een badkamerinrichting. Bovendien kopen mensen wat vaker een nieuw servies of een aanvulling op het bestaande servies dan een nieuwe badkamer. Zo kunnen wij dus weer wat meer loop in de winkel creëren. Een win-win-win situatie dus: Villeroy & Boch heeft meer zichtbaarheid, mijn klanten hebben een bredere keuze en wij creëren meer loop in de winkel.”

Kijk voor meer informatie op www.sanidrome.nl of op www.villeroy-boch.nl.

Publicatiedatum: 13 oktober 2014

Reacties