Sealskin OPTIX douches

Nu nog meer mogelijk met Sealskin OPTIX douches.

Nu nog meer mogelijk met Sealskin OPTIX douches.

Met OPTIX creëert u uw eigen douche! Maximale transparantie en vrijheid in keuze van handgrepen, deurknoppen en/of stabilisatiesteunen. En met nog meer mogelijkheden nu de populaire Sealskin OPTIX series uitgebreid zijn met 2 nieuwe douches; een swingdeur met vastdeel en een inline douche voor plaatsing in een nis.

 

De vaste delen worden gestabiliseerd middels een nieuwe stabilisatiesteun. Deze stabilisatiesteun is in vrijwel iedere positie te monteren met subtiel verborgen bevestigingen aan het glas en de muur. Het ontwerp van deze steun is volledig in harmonie met de overige onderdelen binnen de OPTIX familie.
De stabilisatiesteun wordt standaard meegeleverd bij de nieuwe douches en is tevens los verkrijgbaar in een lengte van 100 cm. Zoals ook de andere stabilisatiesteunen van OPTIX is de nieuwe draaibare variant eenvoudig in te korten tijdens de montage.

Combineer het op maat gemaakte ontwerp van deze nieuwe – of de bestaande – Sealskin OPTIX douches met de vier verschillende optionele glaskleuren en de verschillende accessoires en het is kristalhelder: elke OPTIX oplossing is uniek!

Voor meer informatie over Sealskin: www.sealskin.nl

Publicatiedatum: 5 augustus 2011

reacties
anderen bekeken ook

Instal Projekt Omega

Houd je badkamer op orde!

Guido van Loon

Adhoc Type

Instal projekt Retto Electro

De juiste badkamer accessoires. Welke koop je nou?

Guido van Loon
Advertentie
Advertentie
Advertentie