Foto: press_2013/Sealskin-Filato-badmat.jpg

Sealskin Filato badmatten

Weelde in de badkamer met Sealskin Filato badmatten.

Dat luxe, zachte, warme gevoel aan je voeten als je in de badkamer staat. Dat ervaar je met de nieuwe Filato badmatten van Sealskin. De combinatie van materialen en de techniek waarmee ze zijn geproduceerd geven deze badmatten een speels en levendig karakter. Dat maakt ze niet alleen leuk om naar te kijken, maar geeft bovendien heerlijk gevoel aan de blote voeten.

Met een ongekende zachtheid, luxe uitstraling en de kwaliteit die je van Sealskin gewend bent, is Filato een prachtige aanwinst voor iedere badkamer. De badmat is verkrijgbaar in twee stijlvolle en eigentijdse kleuren; grijs en taupe. Twee kleuren die ook nog eens heel mooi aansluiten bij de andere artikelen uit het assortiment van Sealskin. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met de trendy Acero zeeppompjes, toiletborstelhouders en pedaalemmertjes.

De Filato badmatten maken deel uit van de geheel vernieuwde Sealskin Bathroom Fashion collectie. Deze omvat de mooiste badmatten, douchegordijnen en accessoires van dit moment. Het volledige assortiment vindt u op www.sealskin.nl.

Publicatiedatum: 28 januari 2014

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties