Scandinavische touch voor de badkamer


Het enige dat je nodig hebt, is comfort

De focus van de nieuwe badkamercollectie van blomus is gericht op functionaliteit, maar de serie getuigt er ook van dat blomus ook een esthetische visie heeft op het creëren van een kalm en geruststellend kader voor onze dagelijkse badkamerroutines.

De nieuwe collectie bestaat uit een zeepdispenser, een klein opbergbox, een beker, een toiletborstel en een afvalemmertje en is verkrijgbaar in vijf kleuren, variërend van donker houtskoolgrijs tot gebroken wit en nuances van nougat en agave. De collectie is ontworpen door de Duitse ontwerper Nina Thöming van Flöz Design.

Matte contrasten
Zachte vormen, perfect afgeronde randen en een elastisch rubberen oppervlak met een zijdeachtige en matte afwerking karakteriseren de nieuwe collectie van blomus. Het materiaal van de accessoires voelt aangenaam aan en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien vormt het matte oppervlak een esthetisch contrast met de glanzende tegels en het keramiek in de badkamer.

Functioneel dagelijks leven
Nina Thöming heeft een collectie ontworpen die licht is qua expressie en grootte, zodat deze de badkamer niet domineert. Naast de meest elementaire benodigdheden - afvalemmer, zeepdispenser en toiletborstel - heeft de Duitse ontwerper ook een beker, een dienblad en een opbergbox in hetzelfde materiaal gemaakt, waardoor deze terugkomt in alle opbergbehoeften van een modern leven.

De collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten en online op www.blomus.com.

AANBEVOLEN

Sieradenkast, spiegelkast accessoirekast

Sieradenkast, spiegelkast, passpiegel, juwelenkast, make up kast, opbergkast, sl...

Geesa Modern Art

De collectie badkameraccessoires Modern Art wordt wereldwijd gekocht vanwege zij...

RS5 afvalbak

De VOLA RS5 afvalbak (met deksel) wordt in de wand gemonteerd.

De juiste badkamer accessoires. Welke koop je nou?

Welke badkamer accessoires zijn nou hip en praktisch tegelijk? Lees er alles ove...

Houd je badkamer op orde!

Hoe meer mensen van je badkamer gebruik maken, hoe meer rommel er komt te staan.

Advertentie