Foto: press_2013//Roses-and-dots-badkamer-textiel-pip-studio.jpg

Met de mode mee

Badmode, het klinkt misschien gek maar dat is het helemaal niet. Want zelfs met uw badtextiel kunt u met de mode meegaan.

Guido van Loon

Badmode, het klinkt misschien gek maar dat is het helemaal niet. Want zelfs met uw badtextiel kunt u met de mode meegaan. www.notonthehighstreet.com

Heerlijk zachte badjassen zodat u het lekker warm heeft wanneer u uit bad stapt en frisgekleurde handdoeken, uw badkamer fleurt er helemaal van op.

Roses and Dots

Een collectie badjassen die de naam Roses and Dots draagt moet wel heel bijzonder zijn, en dat is het ook! PiP biedt een keuze aan badjassen van velours en heerlijk zachte badstof waar u het liefst de hele dag in rondloopt. Gemaakt van 100% katoen en ook verkrijgbaar in de kleuren wit en blauw. Een badjas om in te wonen!
PiP by Van Es Home

Pure luxe

Ze zijn zacht en pluizen niet, ook niet na veelvuldig wassen. Gemaakt van 100% gekamde katoengaren, luxueuze badhanddoeken die u absoluut moet hebben! Kies voor een handdoek die bij uw badkamer past want ze zijn in vele verschillende kleuren leverbaar. Wilt u uw collectie badtextiel echt helemaal compleet? Er zijn ook douchelakens, gastendoekjes en washandjes verkrijgbaar uit hetzelfde assortiment.
Cottonhouse

Slippertjes

Huppel als een ware prinses door uw badkamer en de rest van het huis. Uitglijden doet u niet want u hebt deze charmante badslippertjes aan uw voeten. Gemaakt van nylon en verkrijgbaar in de natuurlijke kleuren wit en bruin. En ook mannen lopen er net zo lekker op als vrouwen.
Blomus

Bed- en badmode

Nu de badkamer en slaapkamer steeds meer in elkaar samenvloeien biedt Vandyck een ruime collectie modieus badgoed, dat optimaal te combineren is met hun bedmode. Een bepaald dessin van uw dekbedovertrek vindt u weer terug in de modieuze handdoeken. De bad- en slaapkamer als eenheid. De handdoeken zijn van een zware kwaliteit; 100% American Cotton en staan bekend om het hoge absorptievermogen en de heerlijke grote maten. U wilt nooit meer anders!
Vandyck

Reacties