Foto: goos-e-flexibele-tablethouder

Goos-e flexibele tablethouder

Goos-e: een flexibele, losstaande tablethouder waarmee een iPad in elke gewenste positie te gebruiken is.

Goos-e: een flexibele, losstaande tablethouder waarmee een iPad in elke gewenste positie te gebruiken is. 

G-Inspired introduceert Goos-e. De iPad-houder biedt de gebruiker maximaal comfort en een verhoogd gebruikersgemak doordat de handen volledig vrij zijn. De stijlvol vormgegeven Goos-e is ontworpen om alle voordelen die een tablet biedt optimaal te gebruiken en kan op elke gewenste plek worden ingezet.

'De tablet is niet meer weg te denken uit ons leven. Bijna de helft van de Nederlandse bevolking boven de dertien jaar heeft tegenwoordig een tablet. Mensen gebruiken een iPad voor diverse zakelijke en entertainment-doeleinden. Op het werk gebruiken we een tablet vaak als extra scherm, terwijl het thuis voor ontspanning zorgt. Het is daarbij prettig om je handen vrij te hebben en de houder in elke gewenste positie te kunnen plaatsen. Met de Goos-e is dat mogelijk. We hopen consumenten hiermee een oplossing te bieden waarmee zij hun tablet op elke gewenste plek kunnen gebruiken, zoals in bad, in bed of in de tuin, zonder dat ze daarvoor een houder aan de muur hoeven te bevestigen', zegt Geertjan Vorstenbosch, ontwerper en directeur van Goos-e.

Functionaliteit en ontwerp

Dankzij de stabiele voet die voorzien is van een anti-slip laag en de flexibele arm is de Goos-e in elke gewenste positie te gebruiken. Met de verstelbare rotatieknop en de flexibele arm is de tablet 360 graden te draaien. Bovendien beschikt de Goos-e over een verwisselbare voet, die desgewenst vervangen kan worden door een klem. Hierdoor is de tablet gemakkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld een tafelblad of crosstrainer.

Trendy kleuren

De Goos-e is beschikbaar in zes trendy kleuren, waardoor gebruikers kunnen kiezen voor de stijl die bij hen past. Dankzij het compacte ontwerp is de Goos-e eenvoudig verplaatsbaar en misstaat de iPad-houder dankzij zijn stijlvolle design in geen enkel interieur. De Goos-e is beschikbaar voor de iPad (vanaf generatie 2).

Prijs en beschikbaarheid

De Goos-e is sinds 3 juli in Nederland verkrijgbaar voor een introductieprijs van 89 euro. De Goos-e is naar verwachting vanaf september beschikbaar voor Android-tablets.

Voor meer informatie: www.goos-e.com

Publicatiedatum: 19 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties