Foto: 246908

Electrolux TimeManager™ zorgt met stoom voor unieke behandeling van kleding

De laatste trend in de wasverzorging van Electrolux is het gebruik van stoom. De Electrolux TimeManager™ met SteamSystem™ -model EWF 167480 W- creëert een weldadige spa voor kleding.

De laatste trend in de wasverzorging van Electrolux is het gebruik van stoom. De Electrolux TimeManager™ met SteamSystem™ -model EWF 167480 W- creëert een weldadige spa voor kleding.

Het SteamSystem™ verfrist en verzorgt kledingstukken, dat zie én voel je als je ze draagt. De stoom maakt dat verfijnde, luxe stoffen als nieuw uit de automaat komen; luchtjes verdwijnen uit het diepste van de vezels en bovendien ontkreukt de stoom kleding. Naast het aparte stoomprogramma zijn de flexibele wasprogramma’s van de TimeManager™ uniek. Want, de naam zegt het al, je kunt zelf de wastijd voor elk type kleding bepalen. Selecteer de vuilgraad van de kleding en de automaat kiest de benodigde temperatuur en tijd voor het wasprogramma. Van supersnelle wasprogramma’s van een kwartiertje tot uitgebreide wasbeurten van 150 minuten. De Electrolux TimeManager™ zorgt dat er tijd overblijft voor de écht leuke dingen in het leven. Druk op de knop en relax!

Styliste enthousiast over 3-in-1 wasautomaat

Styliste Lisa Anne Stuyfzand, winnares van de ELLE H&M Stylist Award 2010, is enthousiast over de verschillende mogelijkheden van Electrolux TimeManager™: “Ik hecht veel waarde aan de kwaliteit van de materialen van kleding. Daarom is het voor mij belangrijk alles met zorg te behandelen. Zeker bij nauwelijks gedragen kledingstukken die je uitsluitend wilt opfrissen voordat je ze weer in de kast hangt. Het nieuwe SteamSystem™ van Electrolux is uniek; dit zorgt ervoor dat je kunt stralen! De kleding voelt als nieuw, is schoon en fris, er is geen kreukel te zien en dat draagt fantastisch!

Soms ben je bang je lievelingskleding te verpesten. Zeker bij vlekken in tere weefsels maar ook in ‘makkelijkere’ stoffen zoals katoen en synthetische materialen. De stomerij was voorheen vaak mijn reddende engel, maar dat kost vaak veel tijd én geld. Met het Woolmark wasprogramma hoef je niet bang meer te zijn kleding te verpesten. En wil je voor je nauwelijks vuile kleding geen ellenlang standaard wasprogramma, dan biedt de Electrolux TimeManager™ de oplossing, want je kunt zelf het wasprogramma kiezen. Dit 3-in-1 apparaat (wassen, opfrissen, ontkreuken) geeft je de mogelijkheid je kleding precies te bieden wat deze nodig heeft.“

Stoom is relaxing

De ontspannende en verfrissende effecten van stoombaden zijn al eeuwen bekend, denk aan de Griekse en Turkse badhuizen, maar ook aan de hammams en spa’s van nu. Stoom werkt ontspannend en verfrist lijf en leden. Stoom heeft hetzelfde effect op kleding. Omdat stomen een natuurlijk proces is, ervaart kleding in de Electrolux TimeManager™ met SteamSystem™een ware spa experience! Waar je voorheen de meest tere kledingstukken naar de stomerij bracht om op te frissen, doet nu de Timemanager™ z’n werk, zonder chemische middelen, alleen door middel van natuurlijke stoom.

De tijd aan jouw kant

Je zou het ‘schoon op aanvraag’ kunnen noemen: de Electrolux TimeManager™ kent acht simpele opties om de programmaduur te verkorten als je kleding schoon moet zijn maar wel snel! Stel, over een half uurtje staan er vrienden op de stoep voor een avondje uit, je wilt nog onder de douche én beslist je lievelingskleding wassen voor je afspraak van morgen. De Electrolux TimeManager™ biedt uitkomst. De gebruiker heeft volledige controle over de duur van de wasbeurt. Door de vuilgraad, de temperatuur en de textielsoort in te geven kun je in 15 minuten wassen, maar waar nodig natuurlijk ook intensief te werk gaan met de langere programma’s.

Woolmark, Green Range en 10 jaar garantie

Een duidelijk en intuïtief bedieningspaneel maakt deze wasautomaat vriendelijk in het gebruik. Bovendien behoort de TimeManager™ tot de Electrolux Green Range, een serie extra energiezuinige apparaten. Doordat je kunt kiezen voor het meest efficiënte wasprogramma bespaar je water, wasmiddel en energie. Met de zogenaamde uitgestelde start kun je gebruik maken van ‘daluren’ stroom. Bovendien ontving het speciale wolprogramma van deze automaten eerder een ‘zilveren Woolmark’ wat een perfecte behandeling van wollen kledingstukken garandeert. Electrolux geeft 10 jaar garantie op de inverter motor van de TimeManager™ wasautomaten.

Reacties