Foto: droogrekken van Brabantia

BRABANTIA HELPT BIJ DE WAS DROGEN IN DE HERFST

Liefde voor de natuur

Brabantia helpt om ook in de herfst jouw was binnen te drogen zonder droger. Droog gewoon je was op een droogrek in plaats van in de droger. Zo spaar je energie en de planeet. En voor elke verkochte droogmolen plant Brabantia samen met WeForest een boom in Africa’s Great Green Wall. Sinds de start van onze samenwerking met WeForest zijn er al ruim 1 miljoen bomen geplant!

Hoe droger, hoe groener

Telkens als je de was te drogen hangt - aan een droogrek - spaar je je was, het milieu en je portemonnee. Een klein gebaar, dat een groot verschil maakt voor de wereld waarin we leven. Brabantia helpt je met stijlvolle droogrekken in alle soorten en maten. Welke droogoplossing je ook kiest, Brabantia en WeForest planten er een boom voor in Africa’s Great Green Wall.

Brabantia & WeForest Love Nature

WeForest legt bio-diverse bossen aan en zorgt daarmee voor een beter klimaat en voor werkgelegenheid. Brabantia wil huizen, het leven en de aarde mooier maken, door goede producten te maken en goed te doen. In 2015 zijn we samen met WeForest de ‘Love Nature Campagne’ gestart. Sindsdien zijn al er al meer dan 700.000 Brabantia bomen geplant. En nu leggen we de lat nog hoger: we gaan voor een miljoen bomen in 2017! ”Duurzaamheid zit in onze natuur. Als familiebedrijf leggen we ons hart in onze producten en houden we rekening met de impact die ze hebben op mensen en op onze planeet. Zo willen we een mooiere wereld nalaten aan de kinderen van vandaag en morgen.” – Tijn van Elderen, CEO Brabantia.

“WeForest wil de aarde koeler maken door onze bossen te herstellen. Mark Twain zei ooit ‘Ze wisten niet dat het onmogelijk was, dus deden ze het gewoon’. Op een dag zullen mensen dat ook over ons zeggen.” - Marie Noelle Keijzer, CEO WeForest.

Reacties