Foto: Rixx-bamboe-borstels aangepast

Maak je huis schoon met beeldschoon bamboe

Nieuw: Rixx schoonmaakcollectie van antibacterieel bamboe en gerecycled kunststof

Rixx introduceert een mooie collectie schoonmaakborstels en poetsdoeken waarmee je grondig te werk kunt gaan tijdens de grote schoonmaak. Het grote voordeel van dit schoonmaakgerei is dat het sterk is, antibacterieel en ook nog eens mooi vormgegeven. Het is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe en gerecycled kunststof dus is het niet alleen goed voor je huis, maar ook voor onze planeet. 

Bamboe groeit snel en is ijzersterk. Het is een perfect alternatief voor hout en een goede remedie tegen ontbossing. Het is zelfs harder en dichter qua structuur dan tropisch hardhout. Daarnaast breekt bamboe ook snel bacteriën af wat het bij uitstek geschikt maak voor de schoonmaak. De nieuwe collectie van Rixx bestaat uit stoffer & blik, afwasborstels, trekker, plumeau en poetsdoeken. Deze mooi vormgegeven gebruiksvoorwerpen zijn niet alleen praktisch, ze voegen ook een persoonlijke stijl toe aan de dagelijkse schoonmaakroutine. 

Bamboevezeldoeken

De eco-vriendelijke Rixx-poetsdoeken van bamboevezel zijn echt ideaal. Ze absorberen driemaal zoveel vocht als katoen en zijn antibacterieel dankzij het bamboe. Vanwege de compacte vezelstructuur gaan de doeken veel langer mee dan andere producten en hebben ze een sterk vermogen om olie te verwijderen. Je hebt geen reinigingsmiddel nodig wat de doeken nog milieuvriendelijker maakt. De doeken nemen geen geurtjes op en na gebruik kun je de poetsdoeken gewoon met water schoonmaken of in de wasmachine doen. Bamboevezel heeft geen pesticiden en is veilig voor gebruikers met allergieën.

Reacties