Nieuwe geuren en kleuren voor de badlijn Dille & Kamille

Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verwenmoment! 

02 Januari 2019

Verlengd wegens succes: Dille & Kamille lanceerde in 2017 voor het eerst een volledige badlijn onder eigen naam. Dit jaar krijgt de collectie een update met drie nieuwe geurlijnen en nieuwe artikelen zoals een lippenbalsem, mud masks en verschillende soorten palmolievrije zeepjes.

Nieuwe geuren, nieuwe producten

Voor de vernieuwde badlijn van Dille & Kamille is gekozen voor drie nieuwe geurlijnen: amandel & honing, vijg & roos en groene thee & gember. Voor elk wat wils, en dat geldt niet enkel voor de geuren. Naast douchegel, bodycrème, bodyscrub, bodylotion en handcrème maken dit jaar ook massageolie, bodymist, handzeep en lippenscrub deel uit van het aanbod. De selectie van de geuren - die voortkomen uit etherische oliën - was voor Dille & Kamille een belangrijk aspect in het ontwikkelingsproces, net zoals de keuze van de natuurlijke ingrediënten die in de producten verwerkt zijn.

 

Zeepjes in alle vormen en maten 

Ook nieuwe soap bars en gastenzeepjes werden toegevoegd aan het uitgebreide assortiment verzorgingsartikelen van Dille & Kamille – in heel veel kleuren en geuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van katoen, aloë vera, patchouli, lavendel, jasmijn of… dille & kamille? De zepen op basis van olijfolie zijn zo zacht dat je er ook je gezicht mee kunt wassen: palmolievrij, puur plantaardig en gekleurd met kleipoeder. Onder het motto ‘het oog wil ook wat’ zijn er zelfs gastenzeepjes beschikbaar in heel wat leuke vormen, zoals een kat, een hartje, een tekkel of een vos.

Geurzakjes en andere badkameraccessoires

Tot slot zijn ook de geurzakjes nieuwe bij Dille & Kamille! Hoe het werkt is simpel: leg het geurzakje van papier daar waar je het lekker wilt laten ruiken. Bijvoorbeeld op het toilet, in de badkamer, een kast of in je auto. Af en toe even ‘opschudden’ en je hebt ongeveer drie maanden de heerlijke geur van o.a. lavendel, katoen maar ook rozemarijn & tijm of een frisse zeebries in huis. Je vindt bij Dille & Kamille trouwens ook luchtverfrissers en textielsprays; zelfde doel, ander middel!

Verder ben je bij Dille & Kamille aan het juiste adres voor nog heel wat andere accessoires die je kan gebruiken in de badkamer zoals zeepbakjes, massageborstels of badtextiel van bio-katoen. Te veel om op te noemen, maar genoeg inspiratie om de hele badkamer letterlijk en figuurlijk op te frissen!

Reacties