Foto: 281058

Twee vormen en oneindig veel mogelijkheden

Villeroy & Boch breidt Loop & Friends collectie uit met baden.

Villeroy & Boch breidt Loop & Friends collectie uit met baden.

'Goed design kent veel vrienden' is het motto van de succesvolle wastafelcollectie Loop & Friends, een serie waarin wordt gespeeld met geometrische vormen en die grote flexibiliteit biedt voor individuele badkamerontwerpen.

 

De baden onderscheiden zich net als de rest van de collectie door het eenvoudige maar weldoordachte concept. Er is een keuze uit 22 modellen in alle gangbare maten, in twee kleuren (Wit Alpin en Star White) en twee binnenvormen (ovaal of rechthoekig). Welke van deze baden ook wordt gekozen, de uitmuntende kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en de tijdloze vormgeving met zachte lijnvoering biedt een oneindige diversiteit aan ontwerpvoorkeuren voor elk type badkamer.

More Friends: bad-accessoires
Om de Loop & Friends badencollectie compleet te maken, heeft Villeroy & Boch speciale bad-accessoires ontwikkeld, zoals een badplank en een zacht multifunctioneel kus-sen, wat te gebruiken is als hoofdsteun, als zitje in het bad of als voetensteun. En om nog meer ontspanning uit het baden te halen, kunnen alle baden worden uitgerust met een Villeroy & Boch whirlpoolsysteem.

Meer informatie: www.villeroy-boch.com

Publicatiedatum: 23 maart 2012

Reacties