Foto: press_2013//Sealskin-Canvas-bad.jpg

Sealskin Canvas bad

Het Sealskin Canvas bad past zich aan aan uw badkamerontwerp

Sealskin Canvas bad. Het Sealskin Canvas bad past zich aan aan uw badkamerontwerp.

Voor wie het ultieme in baden wil, heeft Sealskin de Canvas ontwikkeld. Optimaal comfort, modern 'Dutch design' en gemaakt van bijzonder hoogwaardig materiaal. Kortom, het beste bad wat we tot nu toe hebben ontwikkeld. En volledig aan te passen naar úw situatie. Dankzij de maatwerkmogelijkheden zijn die vervelende, ontsierende tegelrandjes om een ruimte tussen het bad en de muur te vullen niet meer nodig. U trekt de badrand door naar de breedte of schuinte die u nodig hebt voor het fraaiste resultaat.

Niets is zo ontspannend als het nemen van een heerlijk bad. Tenminste, als je comfortabel ligt. Dankzij onze vele jaren ervaring in baden en genieten weten wij als geen ander hoe belangrijk goed ligcomfort is. Én hoe je dat realiseert in een bad. In Canvas is dat zeer zeker gelukt. De naadloze, vloeiende overgang van de horizontale vlakken naar de binnenvorm is bijzonder prettig voor het hoofd en voor de schouders. Ook de rug wordt goed ondersteund, omdat deze krommende lijn naar beneden wordt doorgetrokken.

Dutch design staat bekend om haar no nonsense vormgeving. Kenmerkend aan Canvas zijn de vloeiende overgangen, gecombineerd met de strakke buitenvorm en dunne rand. Geen onnodige lijnen of vormen, dus. En dat komt niet alleen het ligcomfort, maar ook het schoonmaakgemak ten goede. De overloop van Canvas is slim weggewerkt. Door het gebruik van verborgen leidingen is er geen zichtbare knop en bent u er wel van verzekerd dat uw bad niet over loopt.

Canvas is volledig vervaardigd uit Solid surface. Dit moderne, hoogwaardige materiaal is een composiet uit onder andere mineralen. Solid surface is vormvaster dan acryl, waardoor strakkere designs mogelijk worden. Solid surface producten zijn door en door van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur. Het zorgt voor een zeer degelijke kwaliteit en het geeft het bad zijn bijzondere, warme uitstraling. Solid surface is eenvoudig te onderhouden.

Ieder bad wordt geleverd inclusief verstelbare potenset, afvoer én in hoogte instelbare verborgen overloop.

Bad op maat
Uniek aan Canvas is dat het bad kan worden aangepast naar uw situatie. En niet andersom, zoals dat tot nu toe altijd moest. Een schuine zijde die aansluit op uw muren, een hoekje eruit vanwege een koof, een langere zijde, zodat het bad precies in uw nis past, etc. Het is allemaal mogelijk met Canvas. Welke vorm uw badkamerwensen ook aannemen, Canvas past vrijwel altijd.

Meer informatie: www.sealskin.nl

Publicatiedatum: 6 december 2012

Reacties