Foto: /267131.jpeg

Multiplex Trio Visign MT5

Opvallende vulcombinatie voor designbaden.

Opvallende vulcombinatie voor designbaden.

Met de nieuwe Multiplex Trio Visign MT5 introduceert Viega Nederland een opvallend vlak badgarnituur dat kan worden geïnstalleerd in baden met zeer smalle randen.

 

De badgarnituur Multiplex Trio Visign MT5 kenmerkt zich door de praktische combinatie van drie functies: onzichtbare toevoer, geïntegreerde overloop en afvoer. De hiervoor benodigde techniek wist Viega onder te brengen in een armatuurbehuizing met een diepte van slechts 33 mm. Daarmee kan het garnituur ook onder de smalle randen van design-baden worden geïnstalleerd.

De vlakke uitvoering is consequent in het ontwerp van de Multiplex Trio Visign MT5 doorgezet, waardoor de badgarnituur zeer vlak op het bad is op te bouwen. De draairozet, inclusief watertoevoer heeft een diepte van slechts 17 mm; de afwerking is in glanzend chroom.

Slechts 33 mm diep
Constructief wordt de geringe diepte van de Multiplex Trio Visign MT5 bereikt door een gewijzigde lay-out van de toevoer en overloop in de armatuurbehuizing. Ook het nieuwe, elegant gelijkmatige straalbeeld is hiervan het gevolg. Bij de montage valt de steekverbinding voor de toevoer op, die ondanks de compacte armatuuruitvoering, de aansluiting zeer eenvoudig maakt. Voor het sluiten van de afvoer wordt zoals gewoonlijk gebruik gemaakt van de flexibele kabel.

Het design van de Multiplex Trio  MT5 is ook beschikbaar voor de Rotaplex Trio.

Publicatiedatum: 1 juni 2011

Meer informatie www.viega.nl

Reacties