Foto: /264283.jpeg

Multiplex Trio E met touchpanel combineert optimaal comfort en onderscheidend design

Viega heeft de productrange elektronisch gestuurde badarmaturen uitgebreid met de Multiplex Trio E4.

Viega heeft de productrange elektronisch gestuurde badarmaturen uitgebreid met de Multiplex Trio E4.

Deze nieuwe armatuur valt op door het hoogwaardige, zwartglanzende touchpanel dat bedienfuncties en individuele voorinstellingen samenbrengt. Dankzij het kenmerkende comfort en het onderscheidende design werd het badarmatuur bekroond met de 'Design Plus powered by ISH'.

 

Ook met de nieuwe Multiplex Trio E4 kunnen temperatuur en waterstand individueel worden ingesteld, opgeslagen en via een geheugenfunctie weer worden opgeroepen. De nieuwste variant uit deze succesvolle productserie is nu uitgevoerd met touchpanel.

Nieuwe vormgeving en vertrouwde functionaliteit
De Multiplex Trio E4 laat zich onopvallend integreren in de badkamer. Het bediengedeelte van het touchpanel oogt in rusttoestand als een zwart designelement en wordt voor de gebruiker pas zichtbaar wanneer deze in de buurt komt van het badarmatuur.

Het touchpanel werd ontworpen door het designburo Artefakt Industriekultur uit Darmstadt. Alle mechanische onderdelen werden vervangen door buttons en slider-elementen. Met de buttons worden gedefinieerde, zelfverklarende functies uitgevoerd, zoals het omschakelen naar de handdouche of het openen en sluiten van het elektrische afvoergarnituur. Met de slider-elementen worden de waterhoeveelheid geregeld en de temperatuur traploos ingesteld. De gepatenteerde optisch-elektronische techniek maakt deze functie-georiënteerde bediening van de Multiplex Trio E mogelijk.

Net als bij de andere armaturen uit de Multiplex Trio E-familie brengt ook dit nieuwe armatuur meer comfort in de badkamer. Het water hoeft niet vooraf te worden gemengd, het bad loopt nooit te vol en namengen om de temperatuur te corrigeren, is overbodig. Alle instellingen kunnen met vier pre-sets voor afzonderlijke gebruikers worden vastgelegd en op ieder moment weer worden opgeroepen.

Materiaal
Het zwarte touchpanel is vervaardigd van veiligheidsglas dat aan de achterzijde is bedrukt. De behuizing is gegarandeerd waterdicht. De materiaalkeuze en de nagenoeg naadloze uitvoering vereisen een minimum aan reiniging. Ook deze Multiplex Trio kan op meerdere manier worden gemonteerd: in de badrand, aan de wand of een combinatie van beide. De badarmatuur kan worden gecombineerd met alle manuele en elektrische toevoer-, overloop- en afvoergarnituren uit de Multiplex- en Rotaplex-series.

Publicatiedatum: 13 april 2011

Meer informatie: www.viega.nl/visign

Reacties