Foto: /277248.jpeg

Ligbad TWINLINE 2 van Artweger

Ligbad TWINLINE 2 van Artweger: ideaal bij renovatie.

Ligbad TWINLINE 2 van Artweger: ideaal bij renovatie.

Als de dagen korter worden en de temperatuur naar het vriespunt zakt, is het erg behaaglijk om 's avonds een warm bad te nemen. Baden is ontspannend en het bevordert een goede nachtrust. Zeker in combinatie met allerlei heerlijk geurende oliën.

 

Omdat de meeste Nederlandse badkamers niet zo groot zijn is het niet vanzelfsprekend dat er ruimte is voor een ligbad. Daarom ontwikkelde de badspecialisten bij Artweger de TWINLINE 2. Dit is een serie comfortabele ligbaden met een geïntegreerde, volwaardige doucheplek.

De TWINLINE 2 is ook zeer geschikt voor een deelrenovatie, want het Twinline-douchebad vraagt niet meer ruimte dan een normaal ligbad. Een bestaand 'oud' ligbad kan eenvoudig worden verwisseld voor een nieuwe TWINLINE 2. Een douchebad dat duidelijk meer te bieden heeft, de geïntegreerde douchedeur opent naar binnen en belooft een gemakkelijk, bijna vlakke toegang tot zowel het douche- als het badgedeelte. Een slim mechanisch sluitsysteem verbindt watertoevoer met de deursluiting en verhindert dat de deur geopend kan worden tijdens het vullen en baden.

Dit bad combineert een volwaardige douche en een comfortabel ligbad in één. TWINLINE 2 is verkrijgbaar in 3 maten, 160x75, 170x75 en 180x80 cm. De mantels zijn naar keuze betegelbaar of uitgevoerd in wit kunststof. Ook is er keuze uit drie kleuren glasoppervlakken.

Publicatiedatum: 24 december 2011

Meer informatie: www.burgmanssanitair.nl

Reacties