Foto: RIHO_Ligbad Still

Ligbad Still voor ultieme badervaring

Zowel qua design als functionaliteit zet ligbad Still een nieuwe standaard in de markt van acryl ligbaden.

De nieuwe Still Collectie brengt de ultieme badervaring dichterbij dan ooit. Het Still bad combineert een sereen design met een hoog comfortniveau. Een ligbad is immers niet alleen de eyecatcher van jouw nieuwe badkamer, het is ook de? plaats waar je elke dag helemaal tot rust komt. Een bad waarin je net zo lekker plaatsneemt als in jouw favoriete fauteuil. Dat was de opdracht die het designteam van RIHO meekreeg. Het resultaat is een modern vormgegeven bad met een aantal unieke kenmerken.

Design pur sang

In het ingetogen ontwerp zijn alle overbodige zaken weggelaten. Het draait om jouw badbeleving, niets meer en niets minder. De badrand is slechts 2 cm hoog. Hierdoor kan het Still bad bijzonder stijlvol ingebouwd worden.

Functioneel design

Ook op technisch vlak levert ligbad Still een hoogstaande prestatie. Zowel de overloop als afvoer zijn op bijzondere wijze geïntegreerd in het ontwerp. Het wegnemen van mogelijk storende elementen zorgt voor een harmonieus geheel. Overtollig badwater vloeit automatisch weg door de fraai afgewerkte overloop. De vierkante push-open afvoer is subtiel in het bodemoppervlakte verwerkt. Slim design tot in perfectie doorgevoerd.

Gemak

Om jouw badervaring te vervolmaken zijn een speciaal ontworpen hoofdkussen en badplateau beschikbaar. De onzichtbare bevestiging van het hoofdkussen is al een unicum op zich. Nog specialer is de mogelijkheid om het hoofdkussen als lichtbron voor het bad te gebruiken. Op doordachte wijze kan vanachter het hoofdkussen een wit licht het badwater verlichten. Dit is niet alleen zeer sfeervol, maar ook handig bij het lezen van bijvoorbeeld een boek.

Het licht is dimbaar dus je kunt de lichtintensiteit aanpassen aan jouw stemming. De bediening is middels een sensor weggewerkt onder de badrand. Geen knoppen of buttons, maar een enkele handbeweging volstaat om het licht in te schakelen op de gewenste sterkte. Design en functionaliteit gaan hand in hand.
Het badplateau is voorzien van twee makkelijke handgrepen en een bamboo planchet. Je moet alleen zelf nog voor een drankje zorgen…

Meer informatie: RIHO

Meer van RIHO
Reacties