string(1) "p"

Instapbaden - Bad met deur

Een instapbad is een bad dat voorzien is van een gepatenteerd deursysteem. Dit maakt het voor veel mensen een stuk makkelijker om weer in bad te stappen.

Instapbaden omschrijving

Instapbaden
Voor veel mindervaliden is het lastig of zelfs onmogelijk een ontspannen bad te nemen. Dit komt omdat het voor mindervaliden moeilijk is veilig in bad te gaan zitten en hier weer veilig uit te stappen. www.hulpmiddelenspecialist.nl lost dit probleem op met het instapbad. Meer over dit unieke bad, leest u in onderstaande test.


Wat is een instapbad
Een instapbad is een bad dat voorzien is van een gepatenteerd deursysteem. Dit systeem zit in de rand van het bad. Door het deursysteem te gebruiken, kunnen mindervaliden zelfstandig in en uit het bad komen. Niet door gevaarlijk over de rand te stappen, maar simpelweg door de deur open en weer dicht te doen. De instapbaden van www.hulpmiddelenspecialist.nl maken het voor iedereen mogelijk ontspannen te badderen, zonder het risico op een gevaarlijke valpartij.


Verschillende soorten instapbaden
www.hulpmiddelenspecialist.nl verkoopt twee soorten instapbaden: een instapbad met deursysteem aan de linkerkant en een instapbad met een deursysteem aan de rechterkant. U kiest zelf welk instapbad van www.hulpmiddelenspecialist.nl het beste in uw badkamer past. En wilt u geen nieuw bad aanschaffen, maar wilt u de badkamer wel veiliger maken? Dan kunt u ook een losse inbouw baddeur aanschaffen. Deze deur plaatst u in uw bestaande bad, zonder dat u de badkamer volledig moet renoveren.


Een instapbad: is het iets voor mij?
Kunt u niet meer badderen, simpelweg omdat u niet veilig in en uit de badkuip kunt komen? Dan kunt u een badlift van www.hulpmiddelenspecialist.nl aanschaffen, maar in dit geval is het instapbad ook zeker iets voor u. Door een instapbad aan te schaffen, kunt u volledig zelfstandig en zonder enig risico in en uit het bad stappen.

Vragen? Neem contact met ons op
Heeft u vragen over onze instapbaden in het algemeen of wilt u meer weten over een specifiek product in ons assortiment instapbaden? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u een vraag heeft over een van onze andere producten, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Stuur een mailtje naar: info@hulpmiddelenspecialist.nl of bel naar: 010 - 242 0916